Iznesiet šīs 5 lietas no virtuves, tās zog jūsu enerģiju – Fen Šui eksperts apstiprināja to, par ko man bija aizdomas

Nesen satiku interjera dizaineri, kura visus savus projektus veido, ņemot vērā zināšanas par fenšui. Biju tikai dzirdējusi par Fen Shui, tāpēc izmantoju iespēju pārrunāt šo tēmu ar speciālistu.

Pamazām ievietošu viņas vērtīgos ieteikumus, kā iekārtot mūsu mīļāko vietu mājā – virtuvi.

Šodien es jums pateikšu, ka lietas, pie kurām esam pieraduši, patiesībā nav vērts izmantot jūsu mājās. Man tie nekad nav patikuši citu iemeslu dēļ, tāpēc nebija grūti no tiem atteikties, it īpaši no 5. uzskaitītā priekšmeta.

Lietas, ko izņemt no virtuves un nekad vairs neizmantot:

1. Spoguļflīzes vesela spoguļa vietā

Nelauziet spoguli. Spoguļa flīzes sadala vienu attēlu gabalos un fragmentos. Vienmērīgs attēls atspoguļo harmoniju, savukārt sadrumstaloti attēli ir haoss. Spogulis virtuvē ir apsveicams, tas palielina qi enerģijas plūsmu, bet tikai tad, ja tas ir neskarts.

 

2. Papildu priekšmeti uz darba virsmas

Tukša darba virsma – ideāli. Galda virsma ir pirmā vieta, kur liekam visu, kas nāk virtuvē: ēdienu, traukus, iepirkšanos un citas lietas, kas ātri aizņem ēdiena gatavošanai nepieciešamo vietu.

Labs fen šui noteikums ir tāds, ka uz galda jābūt tikai bieži lietotiem priekšmetiem. Viss pārējais izskatīsies un jutīsies kā juceklis, un tas ir jāuzglabā skapjos vai pieliekamajā, ja jums tāds ir.

Sieviete atļāva bezpajumtniekam nakšņot pie sevis. Taču naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

Ēdienu gatavošana un sakopšana pēc tam ir veidi, kā ilustrēt cilvēka vēlmi iegūt pozitīvu chi enerģiju. Tādējādi Fen Shui apliecina tīrības un kārtības priekšrocības virtuvē.

 

3. Pārblīvēti skapji

Tīrot virtuvi, izvelkot priekšmetus no skapjiem un atvilktnēm, lai tie būtu kārtīgi noslaucīti, pastāvīgi izvērtējiet, vai šis priekšmets tiek lietots pietiekami bieži un vai tas ir pelnījis vietu tajā skapī.

Burtu skaits vārdā: Kā tas veido tavu raksturu un nosaka likteni

Līdz malām piepildīti skapji un atvilktnes izjauc enerģijas līdzsvaru virtuvē. Lūk! Pēc sarunas ar Fen Shui ekspertu dizaineru es atradu laiku, lai izjauktu virtuves skapjus, lai gan sešus mēnešus nevarēju atrast laiku, lai to izdarītu.

Varbūt es vienkārši izdomāju sev, bet man šķita, ka man noteikti ir vairāk enerģijas. Vai jūs to neesat pamanījuši?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment