Iznesiet šīs 5 lietas no virtuves, tās zog jūsu enerģiju – Fen Šui eksperts apstiprināja to, par ko man bija aizdomas

4. Melna galda virsma

Melnā krāsa ir saistīta ar negatīvām emocijām un enerģētiskajā līmenī. Turklāt tas ir ļoti dramatisks, un virtuvē drāma šķiet nepiemērota, lai gan daudzi no maniem klientiem iebilst pret to: melna tagad ir populāra krāsa. Melnajai ir “aizvietojošas” krāsas, bet mīkstākas: grafīts, tumši brūns, olīvu.

Es saprotu, ka esošās darba virsmas nomaiņa nav tik vienkārša, tāpēc sniegšu padomu: mīkstiniet melno krāsu ar siltu, spilgtu krāsu vai koku. Piemēram, jūs varat iegādāties koka dēli ar skaistu tekstūru un izmantot to kā dekoru un maizes griešanai. Jūs uzreiz pamanīsit, cik mājīgāka ir kļuvusi virtuve no šīs vienkāršās detaļas.

Starp citu, pagājušajā gadā es nomainīju tumšo galda virsmu pret gaišu. Virtuve ir kļuvusi daudz mājīgāka un gaišāka!

Daudzi zinātnieki ir paredz klimata “bardaku” Eiropā pēc 2025. gada; Noskaidrosim cik tas ir reāli

5. Naži uz magnētiskās joslas

Labāk ir izņemt nažus no virtuves redzamās daļas. Šo punktu es izpildīju uzreiz. Kad mans vīrs piekāra nažus pie sienas, man tas nepatika, tas bija kaut kā neērti: radās kāda neskaidra asociācija.

Saskaņā ar Fen Shui, šie priekšmeti, var piesaistīt negatīvu enerģiju virtuvē. Tāpēc ieteica noņemt magnētisko “sloksni” no sienas un nažus paslēpt atvilktnē vai ielikt koka statīvā. Tas ir tas, ko es izdarīju. Naži tagad tiek glabāti atvilktnē.  Tātad, es tikko sāku iepazīties ar Fen Shui, šī mācība šķiet ļoti loģiska un daudzējādā ziņā atbilst mūsu parastajiem aizspriedumiem. Lai gan, varbūt tiem arī ir jēga?

Kādus interjera dizaina ieteikumus jūs ievērojat?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment