Izpilddirektors Dr. Noimans atklāj Opel stendu Ženēvas motoršovā

Dr. Karls Tomass Noimans (Karl – Thomas Neumann) atklāj OPEL/VAUXHALL stendu 87. Ženēvas motoršovā (no 7. līdz 19.martam).

Stilīgs krosovers ar ultramodernām tehnoloģijām

Citviet, stilīgais jaunais Opel Crossland X piedzīvos savu publisko debiju Ženēvā. Automašīna ir ar drosmīgu dizainu un SUV tikumiem, kas papildināti ar pilsētas dzīvesveidam noderīgiem atribūtiem. Universālais pilsētas krosovera modelis piedāvā segmentā plašāko 520 litru bagāžas tilpumu – ar pieciem pasažieriem salonā, kā arī paaugstinātu sēdpozīciju, kas sniedz lielisku redzamību. Gan vadītājs, gan blakussēdētājs var izbaudīt godalgotos un AGR (Kampaņa par veselām mugurām) sertificētos ergonomiskos sēdekļus – Opel ir vienīgais ražotājs segmentā, kas piedāvā šādu komfortu (gan Crossland X, gan Mokka X ). Turklāt, aizmugures pasažieriem ir iespēja pielāgot sēdpozīciju līdz 150 milimetriem garenvirzienā. Tas padara Crossland X vēl universālāku.

Opel jaunais krosovera modelis ir pieejams ar ultramodernām tehnoloģijām, kas ikdienas dzīvi padara drošāku, vienkāršāku un patīkamāku. Papildus pieejamais adaptīvais priekšējais apgaismojums (AFL) ar pilnībā LED lukturiem, projekcijas ekrāns un panorāmas skata aizmugures kamera kopā ar uzlaboto parkošanās asistentu, priekšējās sadursmes brīdinājumu ar gājēju noteikšanas funkciju un automātisko bremzēšanu, joslas saglabāšanas asistentu, ātruma ierobežojuma ceļazīmju atpazīšanu, vadītāja noguruma noteikšanas sistēmu un aklās zonas brīdinājumu ir tikai daži piemēri. Opel OnStar un modernā IntelliLink informācijas un izklaides sistēma, kas, atkarībā no pieslēgtās ierīces, saderīga ar Apple CarPlay un Android Auto, nodrošina nepārspējamu digitālo savienojamību.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment