Ražotājs Pringles čipsus iesaka ēst no otra gala vai vismaz uz brīdi apgriezt kārbiņu otrādi pirms našķošanās.
Ražotājs šo skaidro ar īpašo veidu, kā tiek gatavoti čipsi. Pringles čipsi ar garšvielām tiek apbērti tikai no vienas puses. Attiecīgi, ja vēlies izbaudīt pilnīgāku garšu, iepakojumu vajag apgriezt ar kājām gaisā, lai nobirušās garšvielas pieķertos atpakaļ čipsiem.
Lai nedaudz mainītu klientu paradumus, Pringles čipsu pirkumam līdzi dāvināja cipšu trauku, kur attiecīgi, lai iebērtu čipsus, būtu kārbiņa jāapgriež otrādi. Klienti šo īsti neņēma vērā un turpina vēl joprojām baudīt čipsus “pa savam”. Vismaz labi, ka atrod arī citus izklaidējošus pielietojumus, piemēram, pīļu lūpu veidošanu no divām Pringles čipsu loksnītēm vai, kā zemāk varat redzēt video – apļa veidošana no Pringles čipsiem.
Lasi vēl: Tu visu šo laiku līmlapiņas esi lietojis nepareizi – lūk, kā tas darāms!
Avots: dailymail.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- 8. jūnijs senos senču ticējumos: 4 lietas, kas jādara šajā dienā, lai piesaistītu labklājību un veiksmiby Laura Kārkliņa
- Ja putns pie jūsu loga pieklauvē vai ietriecas tajā, tas patiesībā nav tikai negadījums, bet gan būtiska zīmeby Rinalds Bergmanis
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis