Ražotājs Pringles čipsus iesaka ēst no otra gala vai vismaz uz brīdi apgriezt kārbiņu otrādi pirms našķošanās.
Ražotājs šo skaidro ar īpašo veidu, kā tiek gatavoti čipsi. Pringles čipsi ar garšvielām tiek apbērti tikai no vienas puses. Attiecīgi, ja vēlies izbaudīt pilnīgāku garšu, iepakojumu vajag apgriezt ar kājām gaisā, lai nobirušās garšvielas pieķertos atpakaļ čipsiem.
Lai nedaudz mainītu klientu paradumus, Pringles čipsu pirkumam līdzi dāvināja cipšu trauku, kur attiecīgi, lai iebērtu čipsus, būtu kārbiņa jāapgriež otrādi. Klienti šo īsti neņēma vērā un turpina vēl joprojām baudīt čipsus “pa savam”. Vismaz labi, ka atrod arī citus izklaidējošus pielietojumus, piemēram, pīļu lūpu veidošanu no divām Pringles čipsu loksnītēm vai, kā zemāk varat redzēt video – apļa veidošana no Pringles čipsiem.
Lasi vēl: Tu visu šo laiku līmlapiņas esi lietojis nepareizi – lūk, kā tas darāms!
Avots: dailymail.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- Dārza darbu Mēness kalendārs no 12. līdz 18.maijam: kas jāizdara dārzniekiem savos dārzosby Laura Blūma
- Tiešais reiss no Arktikas: meteoroloģijas eksperts Martins Bergšteins nemaz neiepriecina ar laika ziņām šai un arī nākošajai nedēļaiby Laura Blūma
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma