Izskanējusi informācija cik daudz karjeras laikā Mairis Briedis nopelnījis ar boksu

Mairis Briedis ir bieži minēts 14. Saeimas vēlēšanu kontekstā. Viņš atklājis, ka, nodarbojoties ar boksu, ir nopelnījis miljonu, kā tas tika atklāts mūziķa Andra Kiviča raidījumā.

 

“Es domāju, jā, tāpēc nodarbojaties ar sportu,” smejot atzīmēja Mairis Briedis. Reaģējot uz jautājumu par miljonu iegūšanu, bokseris sniedza komentāru: “Kaut kas pamazām nāca, kaut kas gāja.

 

Kā es saku – man nav komandas sponsoru, kas apmaksātu treniņnometni. Tāpēc tā sanāk – it kā tu nopelni, bet atkal jāgatavojas. Tas tā, nauda ceļo.

Bet jau atkal – ja tu slikti sagatavosies, ieekonomēsi naudu, tu neieiesi soli augstāk. Tu paliec lejā. Tā ir mijiedarbība.”

 

Zemāk ir pieejama pilna intervija ar Mairi Briedi:

 

 

Jau agrāk bija ziņots, ka Mairis Briedis kandidēja 14. Saeimas vēlēšanās no “Saskaņas” saraksta. Viņš ieguva 4225 pozitīvas atzīmes vēlēšanu biļetēs un bija otrais visbiežāk noraidītais kandidāts no šīs partijas, saņemot 557 negatīvas atzīmes.

Cik populārs ir bokss Latvijā un vai ar to var nopelnīt?

 

Lai gan bokss Latvijā nav tik populārs kā ASV vai Lielbritānijā, tas tomēr ir populārs sporta veids, kas piesaista daudzus dalībniekus un skatītājus. Latvijā ir vairāki boksa klubi un treniņu centri, kas piedāvā apmācību gan jauniešiem, gan pieaugušajiem.

Ieņēmumi no boksa var būt ļoti dažādi, un tie ir atkarīgi no vairākiem faktoriem, tostarp sportista talanta, motivācijas, treniņu kvalitātes, sacensību līmeņa, kā arī sponsorēšanas un citiem ienākumu avotiem.

Latvijā ir bokseri, kas ir sasnieguši starptautisku atzinību un guvuši peļņu no boksa, piedaloties sacensībās un saņemot atbalstu no sponsoriem.

Svarīgi atcerēties, ka bokss ir ļoti prasīgs un izaicinošs sports, un ne visi sportisti sasniedz augstākos līmeņus vai gūst lielus ienākumus. Tas prasa lielu apņemšanos, daudz stundu treniņos un izcilu fizisko un garīgo sagatavotību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment