Izskatieties eleganti un dārgi: šīs apdrukas piešķirs jūsu tēlam izsmalcinātību

Stiliste Endija Makartnija pastāstīja, kādas apdrukas apģērbā padarīs tēlu elegantāku un dārgāku.

Eksperte norādīja, ka pareiza rakstu izvēle uz apģērba spēj padarīt tēlu izsmalcinātāku:

“Viens no šādiem apdrukas veidiem, kas piešķir izsmalcinātību, ir ģeometriskā apdruka. Simetriskas līnijas un formas piešķir apģērbam stingrību un eleganci. Piemēram, ģeometriska apdruka uz blūzes vai kleitas var pārveidot izskatu un padarīt to stilīgu un izsmalcinātu,” teica stiliste.

Tiesa, eksperte piebilst, ka noteikti jāizvairās no horizontālām līnijā, jo tās tikai vizuāli saīsinās ķermeni un liks izskatīties apjomīgākam nekā esi patiesībā. Ar vertikālām līnijām viss ir kārtībā.

Arī ziedu apdruka izskatās eleganti. Ziedi un lapas uz auduma piešķir tēlam romantiku un sievišķību. Šādas apdrukas, jo īpaši uz kleitām un blūzēm, var padarīt izskatu dārgāku.

“Dzīvnieku apdrukas, piemēram, zebras vai tīģera, ir klasiskas un vienmēr piešķir izskatu greznumu. Tomēr ir svarīgi izmantot šīs apdrukas ar mēru, lai nepārspīlēt,” uzsvēra Makartnija.

Lasi vēl: Garšīgas sezama siera nūjiņas: nepieciešamas tikai 4 sastāvdaļas

Patiešām, dzīvnieku apdrukas nekad neiziet no modes, bet šeit ir ļoti smalka robeža starp eleganci un bezgaumīgumu, tāpēc visu dariet ar mēru.

Turklāt lieliski izskatīsies ādas imitācijas apdrukas. Tās var būt uz aksesuāriem vai apģērba detaļām, lai uzsvērtu neformalitāti un stilu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment