Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
VIDEO:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Tevi arī varētu interesēt
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Dzīve pēc 60 vienatnē: kāpēc vīrieši vēlas dzīvot kopā, bet sievietes — nē
- Mēģināju veikt 50 eiro pārskaitījumu, bet to anulēja: izrādās, ka Latvijā oktobrī stājās spēkā kāda prasība
- ”Latvijas pasts” paziņo par kardinālām izmaiņām no 2026.gada: ”Mēs pārtraucam šo pakalpojumu”
- Kaķis var nosalt daudz ātrāk, nekā jūs domājat: eksperti nosauc pazīmes, ko saimnieki bieži ignorē
- Trīs dienas Leons baidījās pieskarties atkritumu maisam, ko sargāja suns: viņš nezināja, ka iekšā slēpjas mazs brīnums
- Ķīniešu nedēļas prognoze: ko Zvaigznes sola katrai Dzīvnieku zīmei no 24. līdz 30. novembrim








