Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ģeniāls iemesls, kāpēc tik daudzas slavenības valkā sarkanas brilles – tas nav tikai dēļ izskataby Sandra Ločmele
- Lielisks gardums, kas gatavs jau 10 minūtēs. To apēd uzreiz un vienmēr ir par mazby Jeļena Kuzmenko
- Precīzs dārza darbu Mēness kalendārs no 31. marta līdz 6.aprīlim: darbi, kurus nenokavēt un dienas, kad dārzā nevajag darīt nekoby Laura Blūma