Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Tevi arī varētu interesēt
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Viens no Noras Bumbieres tuvākajiem draugiem ir atklājis līdz šim nezināmus faktus par dziedātājas dzīviby Sandra Vīgante
- Valsts plāno palīdzēt iedzīvotājiem, kuri gatavojas iegādāties tuvākajā laikā šo: ”Līdz pat 150 eiro”by Sandra Vīgante
- Meteorologi pēkšņi mainījuši prognozi uz augustu – zināms kam vajag gatavoties uz 14.datumuby Sandra Vīgante