Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Sēnes kažokā” – jauna interesanta recepte klasiskiem salātiemby Anete Vītola
- Staigājot pa jauno parku, uzgājām dīvainus stabus — ilgi mēģinājām saprast, kam tie domātiby Rinalds Bergmanis
- Kad aizeju no mājām, es vienmēr izlietnē nolieku glāzi un papīra lapu – tā es jūtos drošāk un paskaidrošu kāpēcby Ļena Sokolova