Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Nospiediet 2 pogas reizē: šis slepenais režīms attīrīs jūsu veļas mašīnu no pelējumaby Rinalds Bergmanis
- “Latvijas cilvēkiem vajadzētu būt lepnākiem!”: japāniete Rīna ierodas Latvijā un vairs nevēlas doties prom (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Drīz noteikti parādīsies ziņa, ka gaidāma bargākā ziema gadsimtā…”: meteorologs Toms Bricis atmasko – kur “rodas” laika ziņas, kas nepiepildās (+ VIDEO)by Laura Andersone