Pagatavošana:
Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas bļodā. Marinādē ieliek vistas gaļu un labi samaisa, lai marināde pārklātu visu gaļu.
Lasi vēl: Vai krizantēmas ir jāizrok pirms ziemas: ekspertu atbilde
Marinē ledusskapī vismaz pāris stundas, bet labāk atstāt uz nakti. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc Celsija. Ievietojiet vistu cepšanas formā un pārlejiet to ar marinādi. Sākumā cep 20 minūtes, pēc tam apgriež un cep vēl 20 minūtes.
VIDEO:
Pārbaudiet krāsojumu – putnam jābūt labi apbrūnējušam, bet vēl sulīgam iekšpusē. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt vistu ar svaigiem zaļumiem.
Pasniedziet vistu ar jebkuru vēlamo piedevu un pirms pasniegšanas pārlejiet ar mērci.
Tevi noteikti interesēs
- Sieviete dalās ar ģeniālu paņēmienu, kā atbrīvoties no melnās pelējuma mājās tikai 1 stundas laikā
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu
- Pēc šim 10 pazīmēm var pateikt, ka vīrietim zūd mīlestība pret otru pusīti (kuras viņš pats nepamana)
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- ”Lietus līs kā pa Jāņiem”: sinoptiķi publicējuši satraucošu laika prognozi novembrim








