Pagatavošana:
Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas bļodā. Marinādē ieliek vistas gaļu un labi samaisa, lai marināde pārklātu visu gaļu.
Lasi vēl: Vai krizantēmas ir jāizrok pirms ziemas: ekspertu atbilde
Marinē ledusskapī vismaz pāris stundas, bet labāk atstāt uz nakti. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc Celsija. Ievietojiet vistu cepšanas formā un pārlejiet to ar marinādi. Sākumā cep 20 minūtes, pēc tam apgriež un cep vēl 20 minūtes.
Pārbaudiet krāsojumu – putnam jābūt labi apbrūnējušam, bet vēl sulīgam iekšpusē. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt vistu ar svaigiem zaļumiem.
Pasniedziet vistu ar jebkuru vēlamo piedevu un pirms pasniegšanas pārlejiet ar mērci.
Tevi noteikti interesēs
- Pievienoju šo sastāvdaļu maltās gaļas kotletēm maizes vietā: sulīgums garantētsby Rinalds Bergmanis
- Ļoti nepatīkama un pat bēdīga ziņa visiem, kuri iecienījuši ēst ”Hesburger” restorānosby Sandra Vīgante
- Sinoptiķis apbēdināja ar prognozi jūlija otrajai pusei: ”Jūlijs mums iespiedīsies atmiņā”by Sandra Vīgante