Pagatavošana:
Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas bļodā. Marinādē ieliek vistas gaļu un labi samaisa, lai marināde pārklātu visu gaļu.
Lasi vēl: Vai krizantēmas ir jāizrok pirms ziemas: ekspertu atbilde
Marinē ledusskapī vismaz pāris stundas, bet labāk atstāt uz nakti. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc Celsija. Ievietojiet vistu cepšanas formā un pārlejiet to ar marinādi. Sākumā cep 20 minūtes, pēc tam apgriež un cep vēl 20 minūtes.
VIDEO:
Pārbaudiet krāsojumu – putnam jābūt labi apbrūnējušam, bet vēl sulīgam iekšpusē. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt vistu ar svaigiem zaļumiem.
Tevi arī varētu interesēt
Pasniedziet vistu ar jebkuru vēlamo piedevu un pirms pasniegšanas pārlejiet ar mērci.
Tevi noteikti interesēs
- Vairāk nekā tikai iepakojums: kāpēc apelsīnus un mandarīnus lielveikalos patiesībā pārdod sarkanos sieta maisiņos
- Kaķis var nosalt daudz ātrāk, nekā jūs domājat: eksperti nosauc pazīmes, ko saimnieki bieži ignorē
- Medu vairs nepērku “kaķī maisā”: eksperta padoms, kā uzreiz atpazīt viltojumu, izmantojot tikai ūdeni
- Uzaicināju darba biedru pie sevis uz Talsiem, tomēr viens priekšmets manā vannasistabā sabojāja visu vakaru
- Pārvācāmies kopā pēc ceturtā randiņa Liepājā: pēc divām nedēļām sapratu, ka pieļāvu lielu kļūdu
- Viss atkarīgs no laikapstākļiem pirmdien: atklāj vai gaidīt sniega kupenas līdz rudens beigām








