Izvairies no bioenerģijas vampīriem – ŠIEM augiem un priekšmetiem. Neturi tos mājās!

Nav nekāds noslēpums, ka visam dzīvajam un nedzīvajam piemīt sava bioenerģija, informācija un spējas ietekmēt organismu.

Pie biovampīriem nosacīti pieder magnolija, mimoza un daži citi augi, kas ne tikai absorbē pozitīvo enerģiju, bet arī pazemina organisma noturību pret saaukstēšanās slimībām, galvassāpēm, uzbudinātību. Savukārt efeja negatīvi ietekmē vīriešu psihi un potenci.

Toties ģerānija, ko tik labprāt audzē daudzi, rada mierīguma auru, gumijkoks noņem stresu, kaktusi uzņem sevī un neitralizē televizora, mikroviļņu krāsns un datora negatīvo starojumu, bet vijolītes nomierinoši iedarbojas uz bērniem.

Kaitīgs negatīvais lādiņš piemīt vulkāniskajiem suvenīriem: eksotiskām figūriņām, afrikāņu maskām, zilonīšiem un citām lietiņām, ko tik labprāt iegādājas tūristi. Vulkāniskā magma jebkurā tās veidā veicina nesaskaņas un vēža attīstību, bet afrikāņu maskas draud ar neirozi, sevišķi bērniem. Savukārt Indijas zilonīšu rinda, ja tā būs novietota guļamistabā, noteikti parūpēsies, lai saimnieku mocītu bezmiegs.

Svarīga loma noskaņas veidošanai telpā ir arī gleznām. Katram, protams, ir sava gaume, taču, šķiet, neviens nenovietos savā guļamistabā, piemēram, Pompejas pēdējo dienu vai kādu citu līdzīgu gleznu. Attēlam pie sienas nepavisam nav jābūt kāda slavena mākslinieka oriģināldarbam vai kopijai – tā var būt pavisam necila amatiera uzgleznota ainiņa, taču gan krāsām, gan saturam jārada pozitīva noskaņa.

Pēc šāda principa jāizvēlas arī grāmatas lasīšanai. Jācer, ka vismaz tuvākajos simt gados dators vēl nebūs paguvis aizstāt tiešo saikni ar grāmatu, kuru var paņemt rokās, ērti iekārtoties uz dīvāna un mierīgi palasīt.

Lasi vēl: Pēc pirmā acu uzmetiena šī izskatās pēc parastas pamestas mājas. Būsiet pārsteigti, kad ieraudzīsiet tās interjeru!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment