Izvairies no krāpniekiem un pārbaudi malkas daudzumu pats: Padomi precīzai malkas mērīšanai piekabē

Raksts būs vērtīgs tiem, kas ik pa laikam pasūta malku savai mājai vai pirtij. Ja jūs, tāpat kā es, pastāvīgi apsildāt māju ar malku, jo nav pieejama gāzes vai cita apkure, tad varat viegli noteikt, cik malkas tika atvesta piekabē.

Kāpēc ir svarīgi prast aprēķināt malkas apjomu?

Ja dzīvojat pilsētā un pasūtāt malku savai mājai, esiet piesardzīgs, jo jūs varat tikt apmānīts. Sludinājumā piedāvā piegādāt 5 kubikmetrus skaldītas malkas par smieklīgi zemu cenu, bet realitātē jūs saņemsiet tikai 3 kubikmetrus.

Šie pārdevēji bieži izmanto pilsētas iedzīvotāju nezināšanu par malkas kubikmetru aprēķināšanu. Pat ja konkrētais pircējs nepasūtīs vēlreiz, vienmēr atradīsies citi pircēji.

Laukos krāpšanās notiek daudz retāk. Iemesls ir vienkāršs: ja tu piegādāsi mazāk malkas, par to uzzinās viss ciems, un tu zaudēsi visus pircējus. Tāpēc ciematā viss norit vieglāk un godīgāk.

Esmu dzirdējis, ka pilsētā malku pārdod arī pēc svara. Ja jums ir informācija par to, rakstiet komentāros, vai tā tiešām ir taisnība?

Kā noteikt malkas tilpumu, kas vēl atrodas automašīnas piekabē?

Svarīgi, lai malka būtu sakrauta mašīnas piekabē, nevis samesta. Ja malka ir samesta, būs grūtāk precīzi aprēķināt tās tilpumu, kad tā jau ir atvesta.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu precīzu piemēru, kas jums jāzina

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment