Izvēlies klusumu, komfortu un inovācijas

Mēs esam visur. Gan pilsētās, gan lauku reģionos. Stikla biroju ēkās un koka mājās. Mēs rūpējamies par mūsu tuvajiem un mīlam to, ko darām; mēs izbaudām aizraujošus izaicinājumus un atpūtas brīžus. Mūsu ir vairāk nekā 11 miljoni – vairāk nekā 11 miljoni Toyota hibrīdu īpašnieku pasaulē.

 Katru dienu mēs pieņemam lēmumus. Mēs izvēlamies tīrāku vidi un sirdsmieru. Mēs izvēlamies klusumu un brauktprieku. Mēs izvēlamies kvalitāti, izturību un uzticamību. Mēs izvēlamies hibrīdu.

Jekaterina Frolova

Jekaterina ir aktrise Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, kura ir piedalījusies arī dažādos filmu un TV projektos. Darba ietvaros viņai bieži nākas braukt pa Rīgu. Un, braucot ar Toyota hibrīdu, viņa var nobraukt līdz pat 50% elektrorežīmā. Efektīvi un turklāt videi draudzīgi!

 Ziedonis Jansons

Ziedonis ir cilvēks, kuram ir ko stāstīt. Viņš ir apmeties skaistā Latvijas lauku reģionā, gleznaina ezera krastā. Viņš novērtē sirdsmieru un vides saudzīgumu, kā arī inovācijas. Viņa Toyota hibrīds atbilst visām šīm vērtībām. Turklāt Toyota hibrīdu nav jāpieslēdz pie rozetes, tas uzlādē sevi pats.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment