Izvēlies tos spārnus, kuri tev pirmie “iekrita acīs” un uzzini, kurš no sargeņģeļiem ar tevi strādā

Izvēlieties vienu eņģeļu spārnu pāri, lai uzzinātu, kurš no Sargeņģeļiem strādā ar jums.

Mums visiem ir palīgi, fiziskie un nefiziskie, kuri palīdz mums mūsu ceļojumā. Daži no mūsu palīgiem ir draugi, ģimene, padomdevēji, kolēģi, garīgie ceļveži.

  1. Erceņģelis Rafaels

Dziedinātājs un palīdz tiem, kuriem ir vajadzīga dziedināšana. Viņš arī aizsargā tos, kuri bieži ceļo. Rafaela krāsas – lillā un dzeltenā. Izmantojiet un/vai nēsājiet anīsu vai lavandu, lai sazinātos ar viņu.

  1. Erceņģelis Mihaels

Aizsargs. Viņš aizsargā cilvēkus, kuri darbojas apkalpošanas sfērā. Viņš arī palīdz jums augšanas periodā. Viņa krāsas ir sarkana un zelta. Izmantojiet un/vai nēsājiet vīraku un mirres, lai ar viņu sazinātos.

  1. Erceņģelis Gabriels

Slavens kā dvēseles sargātājs un aizsargs. Viņš strādā ar bērniem, dzemdībām, radošiem iesākumiem, kā arī ar tiem, kuri konsultē citus. Viņa krāsas – zila un oranža. Izmantojiet un/vai nēsājiet jasmīnu, lai ar viņu sazinātos.

  1. Erceņģelis Uriels

Palīdz mums sazināties ar mūsu senčiem, nes mieru un taisnību, un palīdz ar prāta skaidrību un mūsu problēmu risinājumu. Viņa krāsas ir brūna un zaļa. Izmantojiet vai nēsājiet kumelītes un sandalkoku, lai sazinātos ar viņu.

Lasi vēl: Liktenis un sargeņģeļi tik tiešām pastāv, un ŠĪ video galvenie varoņi tam tagad arī patiesi tic!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment