Ja ir nedaudz biezpiena un dažas minūtes, vienmēr gatavoju šo! Mana ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem

Pievienojam 250 gramus biezpiena.

Izmaisam līdz viendabīgai konsistencei.

Pēc biezpiena masai pievienojam divas ēdamakarotes eļļas.

Un tad masā iesijājam 250 gramus miltu.

Miltus vislabāk ir iemaisīt pa porcijām. Kad palikusi pēdējā miltu deva, tad tai pievieno 10 gramus cepamā pulvera un iemaisa mīklā.

Kad mīklu bļodā kļūst neērti mīcīt, sāciet mīcīt uz galda. Tas prasīs tikai dažas minūtes.

Tad mīklu samīca garā desā un ar nazi sagriež 12 gabalos.

Tad no mīklas šķēlēm saritinam bumbiņas.

Liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, vai kā es izmantoju cepamo paklājiņu.

Ar dakšiņu sakuļ vienu olas dzeltenumu.

Pievieno olas dzeltenumam pusi ēdamkarotes piena vai krējuma un samaisa.

Un apziež ar to katras maizītes virspusi.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. Pārkaisa ar pūdercukuru.

10 spēcīgas smakas, kuras ērces necieš: mežkopis sniedz padomus, kā izvairīties no bīstamiem kukaiņiem

Sastāvdaļas:

Biezpiens 250g;
Cukurs 60g;
Olas 2gab;
Augu eļļa 2 ēdamkarotes;
Vaniļas cukurs 10g;
Cepamais pulveris 10g;
Šķipsna sāls!

Labu apetīti!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment