Šī ir visvienkāršākā biezpiena maizīšu recepte brokastīm vai uzkodām. Tā ir ātri un viegli pagatavojama, izmantojot vienkāršas sastāvdaļas.
Iesaku izmēģināt šo recepti – tā ir lieliska pie tējas un noteikti jums patiks! Kad nav daudz laika sarežģītu ēdienu gatavošanai, šī recepte vienmēr būs glābiņš. Garšīgas, aromātiskas un pievilcīgas rožainas maizītes!
Receptes pamatā ir biezpiens, kas ir lielisks pamats šiem našķiem. Biezpienam ir dabiski krēmīga konsistence, kas piedod ceptiem izstrādājumiem maigu un mitru tekstūru, padarot tos gardākus.
Biezpienam ir viegla un neitrāla garša, kas labi sader ar dažādām sastāvdaļām, piemēram, augļiem, medu, vaniļu vai šokolādi. Tas ļauj viegli pielāgot receptes pēc gaumes. Kā arī biezpiens ir bagāts ar kalciju, vitamīniem un minerālvielām, kas pievieno uzturvērtību ceptajiem našķiem, padarot tos vērtīgākus.
Ķeramies klāt receptei! Precīzas sastāvdaļas būs raksta beigās!
Lasi arī: Stādiet šos augus līdzas kartupeļiem – tad Kolorādo kartupeļu vaboles nekavējoties aizbēgs
Pagatavošanas gaita:
Sāksim… Dziļā bļodā iesitiet divas olas.
Pievienojam šķipsniņu sāls.
Pievienojam 60 gramus cukura. Visu vienmērīgi samaisāmar putotāja palīdzību.
Pievienojam 10 gramus vaniļas cukura.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Tikko pienāca jauni dati par laikapstākļiem sākot no 27.novembra: ”Būs sasaluša virpuļa sajūta”
- Laika ziņu moderators Martins Bergšteins brīdina: Latvijai tuvojas ciklons, kas “nes” straujas izmaiņas laika apstākļos
- 3 “neredzamās” ierīces, kas ziemā apēd ceturtdaļu jūsu elektrības rēķina: atklāju, ko obligāti jāizslēdz no rozetes
- 6 ļoti dīvainas lietas, ko kaķi dara naktī: lielākā daļa saimnieku to pat nenojauš
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu
- Mamma prata uzburt cepumiņus “gandrīz no nekā”: nostalģiskā bērnības garduma recepte












