Šī ir visvienkāršākā biezpiena maizīšu recepte brokastīm vai uzkodām. Tā ir ātri un viegli pagatavojama, izmantojot vienkāršas sastāvdaļas.
Iesaku izmēģināt šo recepti – tā ir lieliska pie tējas un noteikti jums patiks! Kad nav daudz laika sarežģītu ēdienu gatavošanai, šī recepte vienmēr būs glābiņš. Garšīgas, aromātiskas un pievilcīgas rožainas maizītes!
Receptes pamatā ir biezpiens, kas ir lielisks pamats šiem našķiem. Biezpienam ir dabiski krēmīga konsistence, kas piedod ceptiem izstrādājumiem maigu un mitru tekstūru, padarot tos gardākus.
Biezpienam ir viegla un neitrāla garša, kas labi sader ar dažādām sastāvdaļām, piemēram, augļiem, medu, vaniļu vai šokolādi. Tas ļauj viegli pielāgot receptes pēc gaumes. Kā arī biezpiens ir bagāts ar kalciju, vitamīniem un minerālvielām, kas pievieno uzturvērtību ceptajiem našķiem, padarot tos vērtīgākus.
Ķeramies klāt receptei! Precīzas sastāvdaļas būs raksta beigās!
Lasi arī: Stādiet šos augus līdzas kartupeļiem – tad Kolorādo kartupeļu vaboles nekavējoties aizbēgs
Pagatavošanas gaita:
Sāksim… Dziļā bļodā iesitiet divas olas.
Pievienojam šķipsniņu sāls.
Pievienojam 60 gramus cukura. Visu vienmērīgi samaisāmar putotāja palīdzību.
Pievienojam 10 gramus vaniļas cukura.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Kā no citas pasaules!”: dīva Mirdza Martinsone atklāti pasaka, ko domā par jaunajām aktrisēmby Laura Andersone
- Rīgā kasieris skarbi izturējās pret trūcīgu vecmāmiņu un izraidīja viņu, bet garāmgājēja iejaucās līdz notika šisby Sandra Vīgante
- Burtam “M” uz plaukstas ir slepena jēga, par kuru zina vien retais: ko tas nozīmēby Sandra Vīgante