Gaidot viesus, nolēmu šoreiz svētku galdā celt dārzeņu uzkodu, pievienojot tai Tonkatsu mērci.
Šā partikas produkta izcelsmes valsts ir Japāna, bet tas ieguvis popularitāti arī citur pasaulē. Tonkatsu garšas ziņā ir līdzīga labāk zināmajai Vorčesteršīras mērcei.
Ja tev patīk dārzeņu kombinācijas ar saldskābu garšu un esi Āzijas virtuves cienītājs, domāju, ka šāda uzkoda būs tieši tavā gaumē.
Sastāvdaļas:
300 grami kabaču;
400 grami baklažānu;
1 paprika;
1 sīpols;
1 burkāns.
Mērču maisījums:
3 ēdamkarotes Tonkatsu mērces;
3 ēdamkarotes sojas mērces;
1 tējkarote citronu sulas;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
1 tējkarote medus.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Ielūdzu sievieti pie sevis uz mājām Valmierā — pēc stundas viņa jau bija prom: stāstu, kas nogāja greiziby Rinalds Bergmanis
- Noslēpums no jurista: kā pareizi bremzēt pirms ātruma kontroles kamerām, lai izvairītos no sodaby Sandra Vīgante
- Kāpēc katru reizi, kad dodos uz darbu, iemetu ķiploka daiviņu tualetes podāby Rinalds Bergmanis