Gaidot viesus, nolēmu šoreiz svētku galdā celt dārzeņu uzkodu, pievienojot tai Tonkatsu mērci.
Šā partikas produkta izcelsmes valsts ir Japāna, bet tas ieguvis popularitāti arī citur pasaulē. Tonkatsu garšas ziņā ir līdzīga labāk zināmajai Vorčesteršīras mērcei.
Ja tev patīk dārzeņu kombinācijas ar saldskābu garšu un esi Āzijas virtuves cienītājs, domāju, ka šāda uzkoda būs tieši tavā gaumē.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
300 grami kabaču;
400 grami baklažānu;
1 paprika;
1 sīpols;
1 burkāns.
Mērču maisījums:
3 ēdamkarotes Tonkatsu mērces;
3 ēdamkarotes sojas mērces;
1 tējkarote citronu sulas;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
1 tējkarote medus.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema
- Sešus mēnešus dzīvoju ar vīrieti, kurš pelnīja 700 euro, bet aizgāju no viņa tikai divu iemeslu dēļ
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi
- 7 gudri veidi, kā izmantot paaugstinātos dārza dobes rudenī un ziemā
- 3 gadījumi, kad nav jāpakļaujas ceļu inspektora prasībām: jums nekas par to nedraud







