Ja jūsu veļas mašīna laiku pa laikam vibrē, ir nepieciešams veikt vairākas darbības

Nelīdzena grīda – pat flīzes ne vienmēr nodrošina, ka veļas mašīna stāvēs stabila. Ja līmeņu atšķirības zem mašīnas kājiņām ir pārāk lielas, tas var izraisīt vibrācijas. Turklāt, ja grīda ir mīksta, veļas mašīna var vibrēt arī dažādos darba režīmos.

 

Nepareiza veļas ielikšana veļas mašīnā var izraisīt skaļu un spēcīgu vibrāciju. Ja veļa ir savēlusies vienā kamolā, tā nevar griezties vienmērīgi, kas rada šādas problēmas.

Ja veļas mašīnas konstrukcijā ir kādi defekti, tas var izraisīt vibrācijas un nepatīkamas skaņas. Nepareizības konstrukcijā var būt iemesls šādām problēmām.

Kā atrisināt šo situāciju

* Ja nelīdzena grīda ir problēmas cēlonis, cenšaties to izlīdzināt. Ja ir novērots šķībums, noregulējiet veļas mašīnas kājiņas, lai mašīna stāvētu stabili.

* Veļas mašīnas pārmērīga piepildīšana var radīt problēmas. Nepieļauj to. Sekojiet instrukcijās un neielieciet mašīnā vairāk veļas, nekā ieteikts. Tāpat veļas ielikšana jāveic vienmērīgi, nevis jāsaliek vienā lielā kaudzē.

* Ja esat pārbaudījis pirmos divus iemeslus un problēma šķiet saistīta ar veļas mašīnas funkcionalitāti, ieteicams izsaukt speciālistu, kurš specializējas veļas mašīnu remontā.

Pat tad, ja mazgājat tikai vienu lietu, var rasties vibrācija, pat stipra. Šādā gadījumā ieteicams pārtraukt mazgāšanas ciklu, sakārtot veļu vienmērīgi un tikai pēc tam atkal ieslēgt veļas mašīnu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment