Ja mazgāšanas līdzeklis netiek galā, vienkāršs triks palīdzēs notīrīt ļoti netīrus traukus

Dažkārt mēs negatavojam savus iecienītākos ēdienus tieši tāpēc, ka uz traukiem paliek sarežģīti traipi, ar kuriem parastie veikalu mazgāšanas līdzekļi netiek galā.

Tomēr nevajadzētu liegt sev prieku ēst ceptus kartupeļus vai garšīgas kotletes. Galu galā ir viens līdzeklis, kas palīdzēs atbrīvoties pat no veciem un eļļainiem traipiem. Un tas ir parastais etiķis.

Jebkuram mazgāšanas līdzeklim, ko izmantojat trauku mazgāšanai, pievienojiet 2 ēdamkarotes etiķa. Tagad būs pavisam viegli notīrīt katlus un pannas. Etiķis dažu minūšu laikā palīdzēs izšķīdināt taukus, un jūsu trauki atkal būs tīri.

Un, ja uz jūsu dēlīša ir traipi no augļiem, dārzeņiem un ogām, kas, šķiet, ir iespiedušies tā virsmā, ar tiem varēs tikt galā tikai citrons. Paņemiet vienu svaigu citronu, pārgrieziet to uz pusēm, ar pārgriezto citrona pusīti notīriet dēlīšu virsmas, kuras ir netīras. Atstājiet citrona sulu uz dēlīša 15 minūtes, pēc tam vienkārši noskalojiet to ar tekošu ūdeni. Pirms pārnesat to uz virtuves skapīti, neaizmirstiet noslaucīt priekšmetu pilnīgi sausu.

Attiecībā uz veciem izžuvušiem tauku traipiem uz šķīvjiem un pannām tos palīdzēs noņemt tējas maisiņi. Ievietojiet visus traukus dziļā bļodā ar karstu ūdeni, iemetiet šķidrumā dažus tējas maisiņus. Atstājiet šķīvjus mērcēties uz dažām stundām, pēc tam nomazgājiet. Visi novecojušie traipi ļoti ātri un viegli noies nost.

Minētā metode labi noderēs gadījumos, ja mājās ir bijušas kādas viesības. Patiesībā, jau tad, kad viesi ir paēduši pirmo ēdinu kārtu, šos traukus var salikt bļodā ar ūdeni un tējas maisiņiem, kur tie var nostāvēt kaut vai visu nakti. Nākamajā dienā, kad ķersieties pie trauku mazgāšanas, tie nebūs sakaltuši un tik netīri, kas ļoti atvieglos un paātrinās laiku, ko veltīsiet trauku nomazgāšanai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment