Ja nācies apmaldīties džungļos, nav pamats uztraukumam – ŠIE dzīvnieki palīdz ar ēdienu un pajumtes atrašanu! (+VIDEO)

Amazones džungļos Dienvidamerikā apmaldījās tūrists. Viņu meklēja 9 dienas – šīs deviņas dienas viņš bija pavadījis kopā ar dzīvniekiem, kuri viņu nepameta nelaimē!

Pazust Amazones džungļos nav joka lieta – tur var sastapt bīstamākos dzīvniekus un ūdeņus, un dabu pasaulē. Runā, ka apmaldoties šajos džungļos ārā no turienes tikt nav iespējams, bet šim tūristam izdevās. 25 gadus vecais čīlietis Meikūls Koroseo Akunja apmaldījās Madidi Nacionālajā parkā, precīzāk, viņš bija izgājis ārpus parka teritorijas.

Čīlietis mistiskos apstākļos bija pazudis no parka apmetnes vietas. Nebija ne pēdu, ne kā cita pēc kā varētu noteikt, kurp viņš devies. Parka teritoriju darbinieki “izķemmēja”, bet tā arī viņu neatrada. Kļuva skaidrs, ka tūrists būs iemaldījies džungļos. Apmetnes vadītājs un citi darbinieki uzskata, ka viņš pazuda, jo aizvainoja džungļu garu, pirmajā vakarā apmetnē nepiedaloties pateicības ceremonijā, un tāpēc tas viņu ievilināja džungļu biezoknī.

Tūristu atrada džungļos pēc 9 dienām. Viņa ķermeni klāja moskītu un insektu kodumi, viņa pēdas un potītes bija sapampušas, kā arī viņš bija dehidrējies un nobijies. Kā Meikūls atzinās, viņš nespēj atbildēt uz jautājumu, kāpēc devās džungļos, taču atklāja, ko nedzirdētu – viņš izdzīvoja, jo turējās kopā ar pērtiķiem, kas meta viņam augļus ēšanai un aizveda katru vakaru līdz jaunai vietai, kur viņš var droši apmesties, lai pārnakšņotu.

Šī pieredze viņam palikšot atmiņā uz visu dzīvi.

Avots: youtube.com, news.nationalgeographic.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment