Ja suns tev laiza seju vai rokas, tad tieši ŠO viņš cenšas tev pateikt…

Suņi ir cilvēku draugi un viņu draudzība ar cilvēkiem ir ilgstoša un cieša attiecība. Suņi ir vieni no vecākajiem cilvēka izdomātajiem mājdzīvniekiem un ir pielāgojušies dzīvei kopā ar cilvēkiem. Šī draudzība ir izveidojusies gadsimtu gaitā un ir bagāta un daudzveidīga.

Daudzi suņi ir ļoti uzticīgi un lojāli savu īpašnieku vai kopīgi dzīvojošajiem cilvēkiem. Viņi ir gatavi sniegt emocionālu atbalstu, mīlestību un uzmundrinājumu.

Suņi bieži izjūt prieku, kad viņi redz savus īpašniekus, un ir gatavi izpaust savu prieku ar saviem ķermeņa kustību, saskaroties un izmantojot savu valodas spēku.

Suņi nevar sarunāties ar mums, taču viņi spēj mums “pastāstīt”, ko viņi vēlas. Mums vienkārši ir jāiemācās saprast viņus!

 

Viss, ko viņi dara, ir kaut kas nozīmīgs. Viņi signalizē mums savas domas un jūtas, tikai mums ir jāiemācās to saprast.

 

Suņa skatiens

 

Kad suns skatās jums acīs, tas nenozīmē, ka viņš vēlas ēst, bet gan izrāda savu uzticību un saikni ar jums šādā veidā.

 

Suns slienas pie kājām

 

Ja suns slienas pie jūsu kājām, tas ir viņa veids izteikt vēlmi pēc jūsu pieskāriena. Viņam trūkst tavu mīlošo pieskārienu.

Suns guļ gultā

 

Reizēm jautājums nomoka – ko gan suns vienatnē mājās dara? Viņš guļ tavā gultā, jo tikai tā viņš var būt ar tevi vienā saiknē.

 

 

Suns jūt, kad tev ir slikti

 

Suņi mums blakus dzīvo jau vairāk kā 15000 gadus. Tādēļ nav brīnums, ka viņi spēj noteikt mūsu garastāvokli. Ja jums ir slikti, viņi to jūt un reizēm cenšas palīdzēt.

Suns tev laiza seju vai rokas

 

Suns savu mīlestību izrāda ar mēli. Ja suns laiza jums kājas, viņš šādā veidā cenšas nomierināt sevī radušos stresu un apliecina, ka jūs esat viņa saimnieks.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment