Sarīvējam sieru.
Pievienojam ķiplokus pēc garšas, salātu pikantums būs atkarīgs no to daudzuma.
Sāli un majonēzi pievienojam pēc garšas. Jo vairāk majonēzes, jo sulīgāki salāti.
Tu vari pagatavot pats savu majonēzi – tā noteikti būs gardāka par veikalā pirkto.
Neaizmirsti pievienot pētersīļus, lai iegūtu svaigumu un aromātu.
Salātiem nav nepieciešama ilgstoša nostāvēšanās, tos var pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas. Tie lieliski garšo kopā, piemēram, ar ceptu vistu.
Salātu sastāvdaļas:
2 burkāni (660 gramu);
150 grami siera;
5 olas;
Majonēze;
Sāls pēc garšas;
4 ķiploku daiviņas;
Pētersīļi pēc garšas.
Salātos burkānu spilgtā oranžā krāsa un olu dzeltenumi vizuāli padara ēdienu pievilcīgāku un apetītlīgāku. Krāsains ēdiens vizuāli piesaista, un tas bieži vien veicina arī labāku ēstgribu.
Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Gulēju viena Rīgas savā dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Kartupeļu mīklas pankūkas: ātra recepte, kad vajag pusdienas sataisīt ”pa ātro”
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā
- Kāpēc viņas atsakās no laulībām: 4 iemesli, kāpēc sievietēm patiesībā nav vajadzīgas attiecības un kāda ir to priekšrocība











