Droši vien ikvienam no mums patīk baudīt labu ēdienu, bet ēst restorānos ir īpaša priekšrocība — nav nepieciešams ilgi stāvēt pie plīts un pēc ēšanas mazgāt traukus. Diemžēl ne visi var atļauties apmeklēt restorānus tik bieži, cik gribētos.
Ja jau esat izlēmuši iegriezties dārgā restorānā un pavadīt neaizmirstamu vakaru, gribētos, lai visi priekšmeti būtu augstākajā līmenī.
Šodien ir daudz dažādu restorānu, kuri cenšas piesaistīt klientus, bet ne visos no tiem jūs tiksiet labi apkalpoti, baudīsiet gardu ēdienu un izbaudīsiet patīkamu atmosfēru.
Kā noteikt starp daudziem restorāniem, kuru izvēle varētu izrādīties neveiksmīga, tādējādi ietaupot naudu un novēršot negatīvu pieredzi?
Slikta restorāna pazīmes
1. Maz apmeklētāju
Ja restorāns ir gandrīz tukšs, tas varētu norādīt uz augstām cenām vai ēdieniem, kas nav īpaši garšīgi, jo parasti labi restorāni ir ļoti populāri un vienmēr piepildīti ar apmeklētājiem.
2. Aromāts
Restorānam vajadzētu smaržot pēc svaiguma un nekādiem citiem aromātiem, ne no virtuves, ne no tikko notīrīta galda. Ja jūs sajūtat virtuvē gatavoto ēdienu smaržu, tas var būt pazīme, ka virtuvē ir slikti tvaika nosūcēji.
3. Pārāk plaša ēdienkarte
Labā restorānā vienmēr būs savs ēdienu piedāvājums, koncentrējoties uz savu virzienu un attīstot savas gatavošanas prasmes.
Turpinājumu lasiet nākošajā lapā
Tevi noteikti interesēs
- Manas mīļākās kotletes bez grama gaļas, kas ir ļoti vienkārši pagatavojamas, bet tik garšīgas
- No cik gadu vecuma Latvijas likums atļauj bērnu vienu atstāt mājās: ”Daļa vecāku nemaz nezina no cik”
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- 4 zodiaka zīmes 10. novembrī sajutīs īpašu veiksmes un pārpilnības pieplūdumu
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst
- Uzzināju, kāpēc mums patiesībā zvana, klusē un noliek klausuli – atklāju, kas īsti slēpjas aiz šiem dīvainajiem zvaniem











