Kāda TV žurnālista organizēta izmeklēšana atklājusi, ka iepriekšminētā kompānija, lai ietaupītu līdzekļus, mērču pagatavošanā sojas pupiņu un kviešu vietā izmantojusi cilvēku matus, kas savākti no salonu grīdām un slimnīcām.
Ja tas vēl nešķiet pietiekami pretīgi, izmeklēšanā atklājās, ka šie mati bieži bijuši sajaukti ar medicīniskajiem atkritumiem, veciem prezervatīviem un netīriem sanitārajiem dvieļiem.
Nākamreiz, kad gatavojies ēst suši, varbūt tev gribēsies izvēlēties kādu citu – vai vismaz citas kompānijas ražotu – mērci.
VIDEO:
Avots: sickchirpse.com
Tevi noteikti interesēs
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Lienes pārsteigums vīram Kuldīgā pārvērtās par vilšanos: stāstu, kāds skats viņu sagaidīja mājoklī
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Ja iedzīvotāji 31.decembrī šajā Latvijas pilsētā šaus salūtu ātrāk nekā paredzēts – gaidāms sods līdz 1400 eiro







