Kāda TV žurnālista organizēta izmeklēšana atklājusi, ka iepriekšminētā kompānija, lai ietaupītu līdzekļus, mērču pagatavošanā sojas pupiņu un kviešu vietā izmantojusi cilvēku matus, kas savākti no salonu grīdām un slimnīcām.
Ja tas vēl nešķiet pietiekami pretīgi, izmeklēšanā atklājās, ka šie mati bieži bijuši sajaukti ar medicīniskajiem atkritumiem, veciem prezervatīviem un netīriem sanitārajiem dvieļiem.
Nākamreiz, kad gatavojies ēst suši, varbūt tev gribēsies izvēlēties kādu citu – vai vismaz citas kompānijas ražotu – mērci.
VIDEO:
Avots: sickchirpse.com
Tevi noteikti interesēs
- Taizemes skolniece pievienojās latviešu ģimenei kā apmaiņas studente – un uz visiem laikiem palika viņu sirdīs
- Pīrādziņi no mīkstas mīklas — samaisu tikai ar karoti
- Spāniete salīdzina bērnudārzus: “Latvijā pilnīgi viss ir savādāk nekā pie mums Spānijā, pat bērni”
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Ko par sievietes raksturu var pastāstīt vārda pirmais burts
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību







