Ja zem vannas dzīvo zirneklis, par kādām problēmām mājā tas varētu liecināt? Nekādas mistikas, tikai reāli fakti

Dzīvas radības neparādās tikai mājās, un zirnekļi ir lielisks piemērs tam. Ja vien, protams, tas nav jūsu iecienītākais tarantuls, kas ir izkļuvis no terārija. Visos citos gadījumos zirneklis ir biedrs, kurš nācis tev palīgā. Ja iznesi no mājas, atvadies!

Zirneklis, kas izrāpjas no vannas apakšas, ziņo par iespējamām nopietnām problēmām ikdienā un mājas mikroklimatā.

Kā tas strādā

Ja mājā parādās zirnekļi, tas nozīmē, ka tiem ir izveidota labvēlīga vide. Zirneklim labvēlīga vide dzīvošanai ir tad, ja ir barība un pajumte.

Patversmes, protams, ir mēbeles un santehnika. Bet ēdiens?

Zirneklis barojas ar kukaiņiem un citiem maziem dzīvniekiem. Mājās nonāk divu veidu zirnekļi: tie, kas auž tīklus, piemēram, folkus, un tie, kas medī bez tīkliem, piemēram, vilku zirnekļi.

Visticamāk, tas ir otrais tips, kas izlīdīs no vannas apakšas. Zirnekļi, kuriem ir tīkls, to pamet reti, tie ir lidojoši kukaiņi, viņi paši lido tīklā.

Un vilku zirnekli “kājas baro”. Viņam jādzen savs laupījums. Zem vannas viņš ķer sudraba zvīņenes , mitreni un citus rāpojošus sīkumus.

Šī dzīvā būtne savukārt iekārtojas zem vannas, ja tur tai ir ierīkota piemērota dzīvotne – mitrs, sasmērējis, un ir barība. Un viņi nāk uz vannas istabu no pagraba.

Mājā viņi var uzvesties kā tarakāni, apmierinoties ar mazajām drumstalām, kuras putekļsūcējs palaida garām, vai arī parasti var barot pagrabā un vienkārši doties uz dzīvokļiem izlūkos, ēdiena smaržas pievilināti.

Viss jau būtu labi, bet visas šīs dzīvās radības uz savām ķepām nes no pagraba pelējumu, bakt***jas, mikrobus un citu cilvēka vese***ai bīs***u mikrofloru.

Lasi vēl: Sarīvēju 100 gramus speķa uz rīves un gatavoju garšīgas un sātīgas vakariņas no pieejamiem produktiem (vienādi vakarā noteikti neapēst)

Cilvēks var pat nepamanīt sudraba zvīņenes un mitrenes (tās ir mazas, veiklīgas un aktīvas naktī), bet zirneklis, kas izrāpjas no vannas apakšas, piepilda ar adrenalīna devu visai dienai un vēlmi nopirkt kādu līdzekli. tuvākais datortehnikas veikals, lai gan jums ir jādara kaut kas pavisam cits.

Zirneklis vienmēr noder

Iznīcinot pagraba iemītniekus, zirneklis ne tikai sargā visu mājsaimniecības locekļu ves***bu, bet arī informē dzīvokļu īpašniekus par:

1. Atstarpes grīdā, sienās. Tieši caur viņiem dzīvoklī ierodas “viesi”. Visas šīs plaisas ir jāatrod un jānoblīvē.

2. Pārmērīgs mitrums vannas istabā. Tas nozīmē, ka jums ir jāpārbauda, ​​vai vannas istabā un pagrabā nav cauruļu noplūdes, un viss ir jāsalabo.

3. Gaisa stagnācija. Tas nozīmē, ka ir jāpārbauda un jātīra ventilācijas kanāli vai pat jāuzstāda piespiedu ventilācija (attiecas uz Hruščova laika ēkām un citām vecām dzīvojamām ēkām), pretējā gadījumā gaiss pastāvīgi stagnēs un kopā ar mitrumu radīs pelējumu un bak***ijas, kas ir vienkārši bīs***i ieelpot!

Vispār ir jārīkojas pret nelabvēlīgo mikroklimatu dzīvoklī, nevis jāskraida ar čībiņu vienīgajam, šobrīd savas vese***as sargam!

Ir vērts vēdināt, mazgāt un dezinficēt pagrabu. Jāsakārto arī ventilācija tajā. Un nenāktu par sliktu uzlikt smalku sietu uz ventilācijas kanāliem (dažreiz pagraba iemītnieki dzīvokļos nonāk tieši pa ventilācijas kanāliem).

Lasi  vēl: Sāks piepildīties sapņi: Globa nosaukusi četras zīmes, kuru sapņi piepildīsies šovasar

Kamēr jūs veicat remontu, zirneklis iznīcinās visus ienākošos kukaiņus, samazinot risku sas***t ar kādu in***ciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment