Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem.
Tikmēr pagatavo mērci. Pannā ielej tomātu sulu, pievieno sviestu, garšvielas, ļauj uzvārīties, tad pielej ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes līdz vajadzīgajai konsistencei.
Mīklu liek uz ar miltiem nokaisīta galda. Ar rokām veido mīklas plāceni. To liek uz cepešpannas, kas izklāta ar pergamentu.
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāpēc tualetes podā jāliek balons
Mērci uzsmērē uz picas un tad liek pildījumu, sagriež jebkuras formas gabaliņos. Cep 10-12 minūtes, līdz mīkla ir gatava.
Sastāvdaļas
milti 300 g
kefīrs 200 ml
4 ēdamkarotes augu eļļas
cukurs 0,5 tējk.
sāls 0,5 tējk.
cepamais pulveris 0,5 tējk.
Mērcei:
Tomātu pasta (tomāti s/s) 300 ml
Sviests vai augu eļļa 50 g
Ūdens 80-100 ml
ēdamkarote cukurs 2
ēd.k. Baziliks (kaltēts) 1-3
piparu maisījums 1 tējk.
(mazi) ķiploki
Trīs būtiski noslēpumi, kuri ir obligāti jāzina par savu mobilo telefonu
Pildījumam:
Paprika 1/2 gab
Šķiņķis (pēc izvēles) 200 g
Tomāts 2 gab
Sīpols (pēc izvēles) 1/2 gab
Mocarella picai 200 g
Baziliks 2 zariņi