
15. maijs (trešdiena) – šī ir īsta brīnumu diena! Eksperti teic, ka šajā dienā var notikt pilnīgi viss! Viss, par ko sapņojāt un pat tas, uz ko necerējāt! Gaidāma vienkārši lieliska diena, tāpēc “nogulēt” to pavisam noteikti nedrīkst. Lieliska diena, lai nopirktu loterijas biļeti!
19. maijs (svētdiena) – šajā dienā nevajag baidīties sapņot, jo zvaigznes sadzirdēs jūsu vēlmes un tās sāks piepildīties. Nekādā gadījumā nevajag domāt “man jau nekas nesanāks”!
21. maijs (otrdiena) – šodien jūs sapratīsiet, kā īstenot pat ļoti sarežģītus plānus! Ārkārtīgi veiksmīga diena visiem uzņēmējiem, kas vēlas iekarot jaunus apvāršņus un studentiem, skolniekiem, kam šajā dienā gaidāmi kādi eksāmeni.
23. maijs (ceturtdiena) – šajā dienā jāpadomā par savu pašattīstību: ir jāiet un jādara, un tos, kas darīs, sagaida patiešām iespaidīgas perspektīvas un iespējas.
28. maijs (otrdiena) – šī ir diena, kad veiksies ar pirkumiem, turklāt visvisādiem – sākot no maza nieciņa un beidzot ar jaunu mājokli, mašīnu vai zemes gabalu. Veiksmīga diena itin visā, kas saistīts ar iegādēm.

30. maijs (ceturtdiena) – pozitīvās enerģijas cikla beigas, taču tas nenozīmē neko sliktu. Vienkārši šajā dienā mazāk jādomā par citiem, bet vairāk – par sevi un savu labsajūtu. Vislieliskāk būs, ja šodien jums būs iespēja atpūsties draugu un tuvu cilvēki kompānijā. Šajā dienā arī izdosies atrisināt dažādus emocionāli sakāpinātākus jautājumus, kas jums ilgu laiku nelika mieru – tātad, šī diena ir izcili piemērota tam, lai noskaidrotu kādus sarežģītus jautājumus attiecībās.
Tevi noteikti interesēs
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem






