Jāpērk loterijas biļetes un jāgaida nauda: ezotērikas eksperti nosauc konkrētus datumus – maijā ir 7 Super veiksmīgas dienas

Foto – Pexels

15. maijs (trešdiena) – šī ir īsta brīnumu diena! Eksperti teic, ka šajā dienā var notikt pilnīgi viss! Viss, par ko sapņojāt un pat tas, uz ko necerējāt! Gaidāma vienkārši lieliska diena, tāpēc “nogulēt” to pavisam noteikti nedrīkst. Lieliska diena, lai nopirktu loterijas biļeti!

19. maijs (svētdiena) – šajā dienā nevajag baidīties sapņot, jo zvaigznes sadzirdēs jūsu vēlmes un tās sāks piepildīties. Nekādā gadījumā nevajag domāt “man jau nekas nesanāks”!

21. maijs (otrdiena) – šodien jūs sapratīsiet, kā īstenot pat ļoti sarežģītus plānus! Ārkārtīgi veiksmīga diena visiem uzņēmējiem, kas vēlas iekarot jaunus apvāršņus un studentiem, skolniekiem, kam šajā dienā gaidāmi kādi eksāmeni.

23. maijs (ceturtdiena) – šajā dienā jāpadomā par savu pašattīstību: ir jāiet un jādara, un tos, kas darīs, sagaida patiešām iespaidīgas perspektīvas un iespējas.

Lasi vēl: Es izmantoju lielisku mēslojumu gurķiem, bet tikai vienu reizi. Lapas nekļūst dzeltenas, bet raža ir ļoti bagātīga

28. maijs (otrdiena) – šī ir diena, kad veiksies ar pirkumiem, turklāt visvisādiem – sākot no maza nieciņa un beidzot ar jaunu mājokli, mašīnu vai zemes gabalu. Veiksmīga diena itin visā, kas saistīts ar iegādēm.

Foto – Pexels

30. maijs (ceturtdiena) – pozitīvās enerģijas cikla beigas, taču tas nenozīmē neko sliktu. Vienkārši šajā dienā mazāk jādomā par citiem, bet vairāk – par sevi un savu labsajūtu. Vislieliskāk būs, ja šodien jums būs iespēja atpūsties draugu un tuvu cilvēki kompānijā. Šajā dienā arī izdosies atrisināt dažādus emocionāli sakāpinātākus jautājumus, kas jums ilgu laiku nelika mieru – tātad, šī diena ir izcili piemērota tam, lai noskaidrotu kādus sarežģītus jautājumus attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment