Jau 10 gadus es katru gadu marinēju gurķus šādā veidā – šī ir neaizmirstama recepte, kas ir saglabājusies gadsimtiem ilgi

Tā ir īpaša sena recepte gurķu marinēšanai, ko mūsu senči rūpīgi glabāja un lietoja. Šajā receptē gurķu garša ir ideāli sabalansēta – ne pārāk sāļa, nedaudz skāba un ar patīkamu kraukšķīgumu.

Tie ir lieliski piemēroti dažādiem ēdieniem – gan salātiem, gan zupām, gan arī kā piedeva kartupeļiem vai citiem ēdieniem.

Šie gurķi ir tik garšīgi, ka tie ātri izzūd, un pirms sezonas beigām noteikti būs nepieciešams pagatavot vēl vienu partiju.

Es paliku uz “pauzes” kad uzzināju, kāpēc sievai jāguļ vīram labajā pusē; Nebiju par to aizdomājusies

Sastāvdaļas:

1,5 litru burkai:

apmēram 700 g g gurķu
1 litrs ūdens
100 g sāls

3 litru burkai:

1,5 litri ūdens
150 g rupjās sāls

 

Ir vēl par agru gatavot maltus gurķus, un mēs ļoti mīlam rasolnika zupu. Tā kā sālītie gurķi bija beigušies, man nācās iegādāties 1 kg siltumnīcas gurķu. Pastāstīšu, kā es tos sālīju, un šī metode ir lieliski piemērota ziemas sagatavēm.

Rūpīgi nomazgājiet gurķus, noņemiet galus un iemērciet tos aukstā ūdenī uz 2-3 stundām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Sterilas burkas apakšā ielieciet dilles, lauru lapu un nedaudz ķiploku. Pēc tam ir svarīgi ievērot šādas nianses.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment