Jau 10 gadus es katru gadu marinēju gurķus šādā veidā – šī ir neaizmirstama recepte, kas ir saglabājusies gadsimtiem ilgi

Vasarā varat pievienot arī upeņu, ķiršu un mārrutku lapas marinēšanai.

Pēc tam rūpīgi sakārtojiet gurķus.

Auniem vajadzēs pacietību, bet Jaunavai vajag laiku vienatnē; Dienas horoskops 9. jūnijam visām zodiaka zīmēm

Izšķīdiniet 100 g sāls 1 litrā auksta ūdens atsevišķā traukā. Kad sāls ir pilnībā izšķīdusi, ielejiet sālījumu burkās ar gurķiem, līdz tie ir pilnībā pārklāti.

Aizveriet burku un novietojiet to vēsā vietā uz 5-7 dienām. Šajā laikā gurķi sāks raudzēties, kas ir dabisks process.

Kad fermentācijas process ir pabeigts, izlejiet sālījumu, noskalojiet gurķus un garšaugus, un atgrieziet tos burkā, pievienojot garšvielas. Pārlejiet ar aukstu ūdeni, cieši noslēdziet burku un novietojiet to tumšā, vēsā vietā.

Pēc dažām dienām gurķi būs gatavi lietošanai, vai arī tos var uzglabāt ziemai.

Šie marinētie gurķi, ko esam ieguvuši, ir lieliski smaržīgi un kraukšķīgi.

Lieliski smaržīgi un kraukšķīgi marinētie gurķi ir ideāli piemēroti kā uzkoda vai piedeva galvenajiem ēdieniem. Tos var pasniegt kā uzkodas kopā ar sieru, olīvām un prosciutto, vai arī izmantot kā piedevu svaigās salātos vai sviestmaizēs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Marinētie gurķi piešķir ēdieniem pikantu garšu un ar savu kraukšķīgo tekstūru papildina citu sastāvdaļu garšu un tekstūru. Tāpēc tie ir lielisks papildinājums dažādiem ēdieniem, piešķirot tiem svaigu un interesantu piesitienu.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment