Jau 4 gadus baroju tomātus ar šo, un mana raža vienmēr ir liela!

Mēslošana tiek veikta trīs reizes sezonā. Lai gan, ja tomāti bieži sas***st, aug vāji un trausli, un augļi slikti nogatavojas, var veikt papildu procedūras. Parasti mēslojumu izmanto, apstrādājot ar lapām. Vislabāk mēslot vakarā.

Kā izveidot risinājumu?

Ja grasāties izmantot šķīdumu sēklu apstrādei, pievienojiet 0,3 gramus vielas traukā ar 1 litru silta ūdens. Ievietojiet stādāmo materiālu šķidrumā uz dienu. Pēc tam noskalojiet tos ar ūdeni un nosusiniet.

Ja šķidrumu plānojat lietot pēc stādu novākšanas, pievienojiet 1 pilienu j**a 3 litru traukā ar siltu ūdeni. Labi samaisiet uzturvielu šķidrumu. Laistiet jaunos augus pie saknēm.

Lai palielinātu skaitu un iegūtu bagātīgu ražu, pievienojiet 3 pilienus j**a un 1 tējkaroti bor***bes 3 litru traukā ar siltu ūdeni. Samaisiet šķidrumu. Izsmidziniet tomātu gultas.

Viss, kas jāzina par baklažānu audzēšanu, lai iegūtu labu ražu

Lai tomāti būtu garšīgi un gaļīgi, 10 litru spainī silta ūdens pievienojiet 10 ml bor***bes un 4 pilienus j**a. Rūpīgi samaisiet šķīdumu. Izsmidziniet augus ar smidzināšanas pudeli.

 

Pareiza un savlaicīga tomātu barošana ar j**u un bor***bi ir neaizstājama labas tomātu augšanas un augstas augļu ražas nodrošināšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment