Jau gandrīz 10 gadus visa ģimene nav tīrījuši zobus ar zobu pastu: es jums pateikšu, kāpēc

Mēs patiešām neesam lietojuši zobu pastu jau gadiem ilgi, lai gan agrāk to pirkām. Bet pēc tam, kad zobārsts manam dēlam teica, ka zobu tīrīšanai labāk lietot parastu zobu pulveri, ko var nopirkt aptiekā, no zobu pastas atteicāmies.

Uzreiz gribu atzīmēt, ka mūsu dēls ļoti mīl saldumus, viņš ir īsts saldummīlis. Kad viņš bija mazs, viņš katru dienu ēda daudz saldumu. Es bieži cepu maizītes, bulciņas, pīrāgus, jo dēls to visu ēda ar lielu prieku.

Viņš mīlēja smalkmaizītes, kūkas, šokolādi. Protams, šāda mīlestība pret saldumiem nebija bez rezultātiem.

Manam dēlam bija problēmas ar zobiem, tāpēc mēs ar apskaužamu regularitāti sākām apmeklēt zobārstu. Protams, tolaik mums bija daudz problēmu.

Lasi arī: Babas Vangas prognoze: Dažiem zvaigznāju pārstāvjiem atnāks liels pārmaiņu virpulis. Šīs zīmes saskarsies ar izaicinājumiem, bet sargeņģeļi viņiem palīdzēs

Lasi arī: “Zelta monētas skanēs”: 2023. gada novembrī 4 zodiaka zīmes varēs sasniegt jaunas finansiālās iespējas

Taču mans dēls spēja pārvarēt savu atkarību no saldumiem un sāka labāk rūpēties par saviem zobiem. Apmēram pirms 10 gadiem viņš zobu pastu nomainīja pret zobu pulveri un vēlāk iesaistīja arī mani un vīru.

Un izrādījās taisnība, pūderis daudz labāk attīra zobu emalju. Un tajā nav ķīmisko vielu. Tikai dabiskas sastāvdaļas, piemēram: sāls, krīts, garšaugi, soda, māls un ēteriskās eļļas.

Zobu pulveris spēj tikt galā ar zobu aplikumu. Pēc tā zobi ir gludi un spīdīgi. Un zobārsta apmeklējumi tagad ir reti.

Arī interesanti: Dvīņiem pārmērīgas emocijas, bet Mežāzim izaicinoša diena; Dienas horoskops 8. novembrim visām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment