Cik daudz sāls jāliek tējā: divas receptes
Recepte Nr. 1
Ņem nelielu katliņu vai kastroli, pievieno 1,5 tējkarotes tējas novārījuma. Ielej 600 ml tīra ūdens. Vāra dažas minūtes, bet dzērienu neuzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet cukuru pēc garšas. Tad ieber 0,25 tējkarotes sāls. Visu labi samaisa. Pievieno 100 ml piena. Vāra, līdz virspusē parādās pirmie burbuļi, tad noņem no plīts.
Recepte Nr.2
Ņem 1,5 glāzes verdoša ūdens, pievieno 1 tējkaroti tējas uzlējuma. Uzlieciet katliņu uz plīts un pagaidiet līdz ūdens izvārīsies. Tēju pārtecina. Ielejiet karstu pienu pēc garšas un vāriet vēl 5 minūtes. Pievienojiet 2 šķipsniņas sāls, rūpīgi samaisiet, un varat dzert.
Lai gan var šķist, ka dzert tēju ar sāli un arī ar pienu ir ļoti neparasts veids. Tomēr šī kombinācija palīdz uzmundrināt organismu, stiprina asinsvadus un uzlabo vispārējo pašsajūtu.
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargs lūdz autovadītāju atvērt motora pārsegu: kāpēc vairums šoferu pieļauj milzu kļūdu šajā situācijā
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Pie manis uz Rīgu atbrauca paziņa no Holandes: ieejot mūsu veikalā viņš samulsa ieraugot šo skatu
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties







