Cik daudz sāls jāliek tējā: divas receptes
Recepte Nr. 1
Ņem nelielu katliņu vai kastroli, pievieno 1,5 tējkarotes tējas novārījuma. Ielej 600 ml tīra ūdens. Vāra dažas minūtes, bet dzērienu neuzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet cukuru pēc garšas. Tad ieber 0,25 tējkarotes sāls. Visu labi samaisa. Pievieno 100 ml piena. Vāra, līdz virspusē parādās pirmie burbuļi, tad noņem no plīts.
Recepte Nr.2
Ņem 1,5 glāzes verdoša ūdens, pievieno 1 tējkaroti tējas uzlējuma. Uzlieciet katliņu uz plīts un pagaidiet līdz ūdens izvārīsies. Tēju pārtecina. Ielejiet karstu pienu pēc garšas un vāriet vēl 5 minūtes. Pievienojiet 2 šķipsniņas sāls, rūpīgi samaisiet, un varat dzert.
Lai gan var šķist, ka dzert tēju ar sāli un arī ar pienu ir ļoti neparasts veids. Tomēr šī kombinācija palīdz uzmundrināt organismu, stiprina asinsvadus un uzlabo vispārējo pašsajūtu.
Tevi noteikti interesēs
- Mazbērni pie opīša Māra uz Koknesi sāka braukt regulāri: viņi tikai nenojauta, ko viņš jau sen ir izdarījis ar savu mantojumu
- No 1.janvāra CSDD TA gaidāmi jauni noteikumi: ”Diemžēl daļai autovadītāju būs lielas izmaksas”
- Galina Višņevska atklāj patiesību: kāpēc sievietei jebkurā vecumā Ir nepieciešams vīrs
- Lai pavasarī dārzā būtu ziedu jūra, pieredzējuši dārznieki sēklas jau dobēs stāda jau decembrī: soli pa solim, kas jādara
- Eņģeļu diena: kāpēc 10. decembrī tika “sargāts” visa veida ūdens un ieviesta ziemas kārtība
- Nudien neparasti un ļoti garšīgi Jaungada salāti “Zirga pakavs”, kas ir vienkārši pagatavojami un garšo visiem









