JAUNĀ LAND CRUISER PASAULES PIRMIZRĀDE

2017. gada IAA Frankfurtes automobiļu izstādē – jaunā Land Cruiser pasaules pirmizrāde. Jaunā Land Cruiser pasaules pirmizrāde turpina tā 65 gados nepārspēto kvalitātes, izturības un uzticamības reputāciju.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=juGwc7Ddt4Y

Veiktspēja apvidū, dinamika uz ceļa

Land Cruiser apvidus automobiļa mantojums aptver vairāk nekā 65 gadus, un tas joprojām ir unikāls automobilis savā segmentā, lepojoties ar spēju apvienot izcilu kvalitāti, izturību un uzticamību ar nepārspētu veiktspēju apvidus apstākļos, kas tam ir sagādājusi granītcietu reputāciju kā vienam no pasaulē izturīgākajiem un uzticamākajiem 4×4.

Jaunais Land Cruiser šo reputāciju nostiprina vēl vairāk, dāvājot vēl augstāka līmeņa greznību, braucēju komfortu un īpašnieka prestižu. Jauns, modernāks un robustāks eksterjera priekšgala stils, izsmalcinātāks, komfortablāks un augstākas kvalitātes salona dizains ar jaunu mērinstrumentu paneli un viduskonsoli vēl labākai automobiļa kontrolei, uzlabotas automobiļa dinamiskās spējas uz ceļa un apvidus palīgsistēmas – tie ir tikai daži no jaunā Land Cruiser jaunumiem, kas padara to par augstākās klases 4×4 paraugu un sniedz tam nevainojamu “dodies jebkur” spēju, komforta un izsmalcinātības komplektāciju.

Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment