Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri

Šie ir īsti rudens salāti – bagātīgāka garša un pilnīgāka tekstūra, bieži ar izteiktu krēmīgu vai pikantu noti. Šajos salātos izmantotas smagākas mērces.

Parasti cilvēki sāk vairāk tādus sātīgākus salātus gatavot, kad tuvojas rudens un ziema. Vasarā šo ēdienu ir viegli pagatavot, jo svaigi dārzeņi ir plaši pieejami.

Vasaras salāti ir viegli un atsvaidzinoši, savukārt rudens salāti atšķiras ar savu sātīgumu. Tā kā vasara jau tuvojas beigām, vēlos dalīties ar recepti, kas ir lieliski piemērota dažādiem gadījumiem.

Lasi arī: Kabaču “Ligzdas”: es mainu sastāvu atkarībā no tā, kas man ir ledusskapī (gatavoju brokastīs, kad jau apnikušas kabaču pankūkas)

Rudens salāti parasti ir barojošāki un satur vairāk majonēzes, gaļas, marinētu gurķu un olu, kas tos padara sātīgākus un izteikti piemērotus vēsākam laikam.

Aunam lieli meklējumi, bet Svari panāks kompromisu; Dienas prognoze 24. augustam visām zīmēm

Par populārākajiem aukstā salātiem tiek uzskatīti Olivjē.

Bet šodien es tev pastāstīšu, kā pagatavot ziemas salātus pēc jaunas, neierastas receptes.

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ko pievienot gaļas kotletēm, lai tās būtu īpaši maigas un garšīgas – labākā recepte

 

Pagatavošana:

Olas cieti novāram, atdzesējam un nomizojam, sagriežam nelielos kubiņos un liekam bļodā. Arī gurķi un sieru sagriežam mazos kubiņos un sajaucam ar olām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment