Jaunā Toyota Hilux galvenās iezīmes

toyota-Hilux-2016-exterior-tme-001-a-full_tcm-3024-692340

Jaunais Toyota Hilux. Kopš atklāšanas 1968. gadā šis leģendārais pikaps ir atstājis pēdas it visur, kur pabijis. Jaunā dizaina rāmis un virsbūves konstrukcija nodrošina izturīgumu, un, pateicoties jaunā, pārsteidzošā dizaina, augstākās kvalitātes salona un uzlabotās vilktspējas kombinācijai, jaunais Toyota Hilux ir vismodernākais pikaps! Sarežģīts reljefs vai ikdienas stresi – jauno Hilux nekas nespēj satraukt.

Kvalitāte, izturība un uzticamība

Hilux rāmis un virsbūves konstrukcija ir pārstrādāti, lai nodrošinātu izturību, bet vēl spēcīgākā un platākā virsbūves apakšpuse dāvā lielāku aizsardzību. Visas Hilux detaļas ir izgatavotas tā, lai izturētu visbargākos pārbaudījumus. Jaunais rāmis, jaunā piekare un pārnesumu attiecības uzlabo arī vadāmību un brauciena komfortu.

Uzlabotas pikapa spējas

Smagi strādā un izklaidējies vēl intensīvāk – Hilux Tev palīdz it visā. Jaunā piekare dāvā brauciena komfortu, kādu parasti sagaida no augstākās klases SUV, un apvieno to ar darba zirga jaudu. Tu vari iekraut vēl vairāk darba un atpūtas aprīkojuma, lietderīgi izmantojot 3,5 tonnu vilktspēju Single un Extra Cab (3,2 tonnas Double Cab), 1 tonnu kravnesību un vēl ietilpīgāko kravas kasti.

Ugunīgi pievilcīgs dizains

Šis ir Toyota raksturīgais dizains savā vispārdrošākajā formā, ar spēkpilnām un izteiktām kontūrām, kas izceļ automobiļa inteliģenci un izturību. Viss, sākot no 3D priekšējās restes līdz muskuļotajām riteņu arkām un dinamiskajām sānu kontūrām, liecina par izsmalcinātu jaudu. Hromētā logu apmale un plašā disku izvēle piešķir skatienu piesaistošus akcentus.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment