Jaunā Toyota Touch® 2 multivides sistēma

Uzlabotas funkcijas vēl mierpilnākiem braucieniem.

Šķiet, nav pagājis nemaz tik ilgs laiks, kopš ceļojumā bija jāņem līdzi garš nepieciešamo lietu saraksts: kartes, mūzika, kabeļi, sīknauda. Viens solis, un nonākam mūsdienu digitalizētajā pasaulē, kur līdzi ir jāņem mazāk, bet piekļūt varam tik daudz kam, kā arī tagad ir pieejamas jaunās, uzlabotās un vēl intuitīvākās Toyota Touch® 2 un Toyota Touch® 2 & Go multivides sistēmas, kas dāvās Tev vēl baudāmākus braucienus. Lai mierpilnus braucienus nodrošinātu vēl vairākus gadus, sistēma tiek piedāvāta ar trīs gadu bezmaksas karšu un pieslēgto pakalpojumu atjauninājumiem!

Tagad ar trīs gadu bezmaksas karšu
un pieslēgto pakalpojumu atjauninājumiem

Ar trīs gadu bezmaksas karšu un pieslēgto pakalpojumu atjauninājumiem Tu varēsi izmantot jaunākās versijas un bezmaksas reģistrāciju tādām funkcijām kā , informācija par laika apstākļiem, Aupeo!, Aha un Twitter, un tas nozīmē, ka mierpilnus braucienus varēsi baudīt vēl vairākus turpmākos gadus.


Ir atvieglota un vienkāršota arī reģistrācija un pieslēgšanās Mana Toyota klientu portālam. Tagad lietotāja profilu var izveidot un aplikācijas lejupielādēt pa tiešo no automobiļa.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment