Jaunais AYGO. Aiziet!

Dzīvē ir vairāk prieka, ja atļauj sev doties, kur sirds vēlas. Kompaktais, klusais un izveicīgais AYGO bez rūpēm pārvietojas pa šaurajām pilsētu ieliņām. AYGO dizains ir radīts, arī lai pārsteigtu ar košo, izteiksmīgo un atšķirīgo jauno izskatu. Un, piedāvājot vairākas sensacionālas krāsas, AYGO dāvā Tev brīvību izpaust savu būtību.

https://www.youtube.com/watch?v=zqpqwQ1Kqzg

Vēl vairāk braukšanas prieka
Plāno mazāk, dzīvo vairāk – ar AYGO. Košs, izteiksmīgs un atšķirīgs, AYGO ir Tavs ceļš, kā izcelties uz pārējo fona.

Mirdzošas detaļas
Košs, izteiksmīgs un atšķirīgs, AYGO mirdz ar LED dienas gaitas lukturiem priekšpusē un LED lukturiem aizmugurē – satriecošs izskats arī naktī, ko nav iespējams nepamanīt.

Vienmēr savienots
Gudra, droša un vienkārši lietojama, AYGO viedtālruņa integrācijas sistēma ir vislabākais sabiedrotais Tavā dzīvē. Tavas iecienītākās viedtālruņa aplikācijas tiek atspoguļotas uz AYGO 7 collu skārienekrāna, un Tavā rīcībā ir Tava viedtālruņa vadība ar balss komandām – lai saņemtu navigācijas norādes, paliktu savienots un tiktu izklaidēts.

Izmēģini jaunas iespējas
Dzīvē ir vairāk prieka, ja atļauj sev doties, kur sirds vēlas. Kompaktais, vienmērīgais un joprojām izveicīgais AYGO bezrūpīgi manevrē šaurās sānieliņās, uz pārpildītām šosejām un izaicinoši šaurās stāvvietās. Ļaujies intuīcijai.

Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment