Jaunais Opel Combo: ietilpīgs transportētājs ar kompaktiem izmēriem

Opel paziņo par kompaktā, daudzfunkcionālā mazā kravas furgona Combo 5. paaudzi. Jaunais Combo mazais kravas furgons ir izstrādāts ar mērķi piedāvāt profesionāļiem augstāko efektivitāti un segmentā viszemākās uzturēšanas izmaksas, pateicoties pilnīgi jaunai konstrukcijai, atjautīgam aprīkojumam un unikālām tehnoloģijām, vienlaicīgi ievērojami pārspējot iepriekšējo versiju.

Ar savu pasaules pirmizrādi, kas paredzēta 2018. gada 19. septembrī Hannoverē IAA Komerctransporta izstādē, un iespēju pasūtīt sākot ar septembri, jaunais Combo tiek piedāvāts dažādos variantos, ieskaitot īso versiju (4,40 m), garo versiju (4,75 m), kabīni ar diviem vai trim priekšējiem sēdekļiem, kā arī plašu piecvietīgu dubultkabīni. Opel jaunais kompaktais pārvadātājs arī pārspēj lielāko daļu galveno konkurentu ar kravas apjomu līdz 4,4 kubikmetriem, kravnesību līdz 1000 kg un iekraušanas garumu priekšmetiem un darba materiāliem līdz 3,440 mm. Daudziem profesionāļiem būtiski tas, ka, pateicoties attālumam starp abām riteņu arkām, ir iespēja iekraut eiropaletes, no kurām divas pat var tikt novietotas Combo īsās versijas kravas telpā. Pateicoties papildus pasūtāmajai jumta lūkai, ir iespēja pārvadāt īpaši garus priekšmetus, piemēram dēļus. Jaunās paaudzes Opel Combo ir arī unikāla iezīme segmentā: sensora tipa pārslodzes indikators, kas, nospiežot pogu, ļauj vadītājam pārliecināties, vai transportlīdzeklis nav pārslogots.

Opel Combo ir ideāls darba kompanjons, un, pateicoties klasē vislabākajai kravas ietilpībai, gandrīz neviens darbs tam nav pārāk liels. Turklāt tam ir ultramodernas tehnoloģijas, kas iepriekš bija pazīstamas tikai vieglo automobiļu segmentā. Tas padara Combo par mazu kravas furgonu ar pārbaudītām pasažieru automobiļa īpašībām vadītāja palīdzības sistēmu, drošības un komforta ziņā – daudzpusīgs labākajā vārda izpratnē,” saka pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Peters Kusperts (Peter Küspert).

Rakstu iesaka:
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment