Jaunais Toyota CH-R – cilvēkiem, kas vēlas izbaudīt dzīvi

7589

Toyota C-HR ir radīts cilvēkiem, kuri vēlas pilnībā izbaudīt dzīvi un sagaida, ka viņu automobilis spēs tiem turēt līdzi.

Gluži kā vadot dinamisku hečbeku, slīgstot SUV tipa ērtībās, Toyota C-HR ir radīts, lai ļautu Tev izjust ceļu un tik ļoti izbaudīt braucienus, ka tie saplūst vienā bezgalīgā ceļojumā. C-HR ir radījuši autovadītāji autovadītājiem, un tas dāvā nevainojamu attaisnojumu, lai vienkārši brauktu.

1457123351749

Toyota C-HR dinamiskais dizains atbilst tā satriecošajai brauktspējai. Konturētais dzinēja pārsegs plūst pāri platajām riteņu arkām, piešķirot tam mērķtiecīgu, pikējumam gatavu stāju, bet priekšgala dramatisko dizainu noslēdz izteiksmīgie LED priekšējie lukturi un eleganta reste ar rombveida rakstu.

Toyota C-HR skulpturētās durvis saplūst ar mirdzošo virsbūvi, kuras melnie C statņi rada plūstošu jumta efektu, vēl vairāk izceļot automobiļa līganās kupejas formas.

Toyota-CHR-Concept-6

Aizmugurē izteiksmīgie bumeranga formas lukturi un zīmolu raksturojošās LED gaismas joslas izceļ Toyota C-HR stāju, bet konturētā aizmugures forma un aizmugurējā bufera apdare uzliek „punktiņu uz i“ automobiļa spraigajam stilam.

https://www.youtube.com/watch?v=tiogF2WA7C0

Pateicoties atlētiskā stila un plūstošās braukšanas pieredzes kombinācijai, jaunais Toyota C-HR ir radīts, lai nemanāmi plūstu cauri modernajai dzīvei. Lai nosvinētu Toyota C-HR kustības sajūtu, digitālie mākslinieki FIELD izveidoja Unique Flow, tā ir ģeneratīvās mākslas darbu radīšanas pieredze, kurā galvenais radītājs esi tu.

Rakstu iesaka – brand - Copy

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment