Jaunās vistas gaļas kūciņas, kas no galda pazūd pirmās – vīrs prasa vēl

 

5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem un cep 15 minūtes.

6. Smalki sagriez sēnes un sīpolus.

 

7. Uzkarsē pannā sviestu, liec tajā sīpolus, cep 2-3 minūtes līdz tie kļūst zeltaini.

 

8. Pievieno sēnes, cep kamēr sēņu sula pilnīgi iztvaiko. Pārliec sēnes bļodiņā un ļauj tām atdzist.

9. Izcepto vistas gaļas plāksni pārgriez uz pusēm.

 

10. Atdzisušās sēnes sajauc ar mīkstu kausēto sieru. Pievieno sēņu krēmam sāli, piparus un sasmalcinātus ķiplokus.

11. Abām vistas gaļas plāksnes daļām uzzied kārtu sēņu krēma.

 

12. Liec kopā, lai veidotos kūka: plāksne – krēms, plāksne – krēms

13. Liec visu ledusskapī uz 40 minūtēm. Tā kūku būs vieglāk sagriezt.

 

14. Sagriez lielo kūku nelielos gabaliņos.

 

15. Katru sāļo kūciņu dekorā ar zaļumiem un sēnītēm.

16. Lieliska vistas uzkoda ar sēņu krēmu ir gatava. Labu apetīti!

 

Lūk, arī precīzas sastāvdaļas, kuras nepieciešamas šīs gardās vistas gaļas kūciņas pagatavošanai…

Sastāvdaļas:

400 vistas gaļas

200 ml salda krējuma (tauku 11%)

300 g šampinjonu

1 ola

1 sīpols

160 g siera

30 g sviesta

pētersīļi

Leave a Comment