Jaunavu gaida veiksme, bet Vēzi – izaicinājumi; Prognoze nedēļai no 14. līdz 20. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Kāda būs jaunā nedēļa zvaigžņu apļa pārstāvjiem? Kam oktobra vidus nesīs problēmas un kam laimi?

Auns

Nedēļa solās būt darbīga.  Iespējams, nāksies saskarties ar situācijām, kas prasa apņēmību un aktīvu rīcību, taču galu galā jutīsi, ka realitāte mainās uz labo pusi. Zvaigznes sola Aunam kaisles un enerģijas pieplūdumu. Šis ir laiks dziļām emocijām un partnerattiecību stiprināšanai – vai tas būtu personīgajā dzīvē vai darbā.

Nebaidieties dalīties savās sajūtās un idejās – tas novedīs pie harmonijas un stiprinās jūsu saikni ar citiem.

Vērsis

Zvaigznes ienesīs Vērsim skaidrību un aktīvu attīstību. Būs spilgtas pārmaiņas , kas palīdzēs jums pāriet uz jaunu līmeni. Tomēr, lai to izdarītu, ir jāpabeidz vecais. Jūs jutīsiet, ka jums ir pietiekami daudz spēka mainīt savus apstākļus uz labo pusi.

Atgādinājums par sevis izzināšanas un cilvēciskā faktora nozīmi. Nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim pievērs uzmanību savai iekšējai pasaulei, lai saprastu, ko īsti vēlies.

Dvīņi

Brīdina Dvīņus par iespējamiem apstākļiem, kas jāpārvar. Dvīņiem var pietrūkt aizsardzības – esi uzmanīgs biznesā un lieki neriskē. norāda uz īslaicīgu stagnāciju, taču šis ir laiks pārdomām un plānu pārvērtēšanai. Nesteidzies – vēlāk redzēsi, kā viss virzīsies uz priekšu.

Nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim var radīt Dvīņiem nepieciešamību rūpīgi pārvaldīt savas finanses, taču tā ir arī iespēja uzzināt, kā labāk pārvaldīt savus resursus un izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem.

Vēzis

Šonedēļ  būs Vēžiem unikālas iespējas izpausties un rast prieku sīkumos. Keno ir uguns rūna, kas apgaismo ceļu. Jūs varēsiet parādīt radošumu un iedvesmu savos projektos. Zvaigznes sniegs prieku un harmoniju, ļaujot atrast nepieciešamo līdzsvaru. Atveliet laiku tiem, kurus mīlat, un jūs jutīsiet, kā pieaugs jūsu laime.

Tomēr zvaigznes brīdina par īslaicīgu palēnināšanos. Izmantojiet laiku nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim, lai atpūstos un palielinātu iegūto zināšanu apjomu pirms jauniem sasniegumiem.

Lauvas

Apgrieztais Ansuz, Nautiz un Eyvaz norāda Lauvām, ka jāstrādā pie sevis. Apgrieztais Ansuzs runā par pārpratumiem komunikācijā – mēģiniet skaidri izteikt savas domas, lai izvairītos no konfliktiem. Nautiz mudina būt pacietīgam, iespējams, saskarsies ar ierobežojumiem vai spēka trūkuma sajūtu.

Tomēr šis ir laiks, lai stiprinātu savus iekšējos resursus. Eyvaz radīs pārmaiņas Lauvām ar cīņu, taču šīs grūtības palīdzēs jums augt un apgūt jaunas lietas.

 Jaunava

Zvaigznes sola Jaunavām veiksmīgu attīstību un priecīgus mirkļus. Evaz, kustību un pārmaiņu rūna, norāda uz progresu, pat ja tas šķiet lēns. Turpiniet virzīties uz priekšu, un jūs redzēsiet pozitīvus rezultātus. Vunyo sniedz prieku un gandarījumu – šis ir lielisks laiks komunikācijai un harmonijas veidošanai attiecībās.

Svari

Zvaigznes Svariem ienesīs kaislību, konfrontāciju un ģimenes pamatu nostiprināšanos. Inguz pamodinās spēcīgas emocijas un vēlmi rīkoties. Izmantojiet laiku nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim, lai stiprinātu mijiedarbību un sasniegtu jaunus partnerattiecību līmeņus. Eyvaz norāda uz konfliktiem vai iekšējām cīņām, kas var būt nepieciešamas izaugsmei.

Lasi vēl: Tagad es gatavoju tik garšīgas lietas no maltās gaļas un pat neatceros parasto metodi. Nekad agrāk man nebija tik lieliskas kotletes

Nebaidieties no pārmaiņām – tās nesīs jaunas iespējas. Otal atgādina Svariem sakņu un tradīciju nozīmi. Pavadiet vairāk laika ar ģimeni un rūpējieties par savu māju un pamatu, ko ceļat.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment