Jaunavu gaida veiksme, bet Vēzi – izaicinājumi; Prognoze nedēļai no 14. līdz 20. oktobrim visām zodiaka zīmēm

 

Skorpions

Inguz, Nautiz un Vunyo sniedz aizraušanos, izaicinājumus un prieku. Inguz Skorpionos modinās spēcīgas jūtas un vēlmi darboties – šis ir laiks emocionālu un radošu projektu īstenošanai. Zvaigznes norāda uz nepieciešamību būt pacietīgam – var nākties tikt galā ar ierobežojumiem, taču tas ir īslaicīgi.

Zvaigznes sagādās prieku un harmoniju pēc grūtību pārvarēšanas. Jūs jutīsiet, ka visas jūsu pūles nebija veltīgas.

Strēlnieks

Rūnas brīdina Strēlnieku par iespējamu kavēšanos un dažiem kompromisiem nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim. Fehu apgrieztais var norādīt uz finansiālām grūtībām, tāpēc ir svarīgi rūpīgāk pārvaldīt savus resursus. Otals iesaka pievērst uzmanību savas dzīves pamatiem, ko uzskatāt par vissvarīgāko. Iespējams, tieši šeit jūs atradīsiet atbalstu un sapratni.

Mežāzis

Zvaigznes ienesīs Mežāžiem spilgtas pārmaiņas, aizsardzību un pārmaiņas caur cīņu. Dagaz simbolizē jauna perioda sākumu, kad viss kļūst skaidrāks un vieglāks. Sajutīsi enerģijas un iedvesmas pieplūdumu jauniem projektiem.

Zvaigznes pasargās jūs no negatīvām ietekmēm – esiet pārliecināts par savām spējām un nebaidieties virzīties uz priekšu. Eyvaz norāda uz nepieciešamību gan rīkoties, gan pretoties ārējai ietekmei, kas palīdzēs pārskatīt prioritātes un nostiprināt savas pozīcijas.

Ūdensvīrs

Rūnas stāsta Ūdensvīram par virzību uz priekšu un sevis izzināšanu. Fehu otrādi var liecināt par resursu trūkumu, īpaši jauniem pasākumiem, tāpēc esiet piesardzīgs ar tēriņiem. Zvaigznes aicina izprast īstā cilvēka nozīmi un viņa īpašības, kā arī savas patiesās vajadzības. Izmantojiet laiku nedēļā no 14. līdz 20. oktobrim sevis izzināšanai un darbam ar sevi.

Visums ienesīs Ūdensvīriem gaismu un pārmaiņas, kas palīdzēs ar jauniem spēkiem izkļūt no sarežģītām situācijām. Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka tumšākās stundas ir pirms rītausmas.

Zivis

Rūnas brīdina Zivis par iespējamām emocionālām grūtībām, bet arī sola pārmaiņas uz labo pusi. Apgrieztais Laguzs saka, ka jūsu emocijas var būt nestabilas – ir svarīgi saglabāt mieru un nesteigties pieņemt lēmumus. Zvaigznes ienesīs skaidrību un jaunas iespējas, kas palīdzēs tikt galā ar grūtībām. Apgrieztais Keno var liecināt par īslaicīgu iedvesmas zudumu. Taču nedēļa no 14. līdz 20. oktobrim ir periods, kad nepieciešams atgūt spēkus un atrast jaunus motivācijas avotus.

Lasi vēl: 6 nabadzības cēloņi: lietas mājoklī, kas neļauj jums pelnīt vairāk

Zivīm jābūt gatavām pieņemt negaidītus lēmumus un pārskatīt savu pieeju biznesam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment