Jaunumi Arņa Medņa dzīvē! Kā tagad jūtas leģendārais mūziķis?

Mediju publicejuši jaunumus par Arņa Medņa dzīvi! Kā tagad jūtas šis leģendārais mūziķis? “Zelta mikrofona” ceremonijā viņš saņēma neaprakstāmu atbalstu un atzinību no publikas, kaut arī vairs nedzied.

Īss atskats par Medni:

Arnis Mednis, dzimis 1961. gada 18. oktobrī Rīgā, ir latviešu mūziķis un dziesmu komponists. Viņš ir pārstāvējis Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2001. gadā ar dziesmu “Too Much”, kur ieguva 18. vietu. Mednis sāka savu mūzikas izglītību Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā un turpināja mācības Latvijas Valsts Konservatorijā.

Savu mūzikas karjeru Arnis Mednis uzsāka 1986. gadā ar grupu Odis. Viņš piedalījās dažādos mūzikas festivālos, tostarp festivālā “Liepājas dzintars” 1990. gadā, kur grupa arī izcīnīja uzvaru, kā arī festivālos “Jūrmala” un “Sopota” 1993. gadā. Mednis piedalījās arī 2008. gadā TV3 šovā “Koru kari” kā Rīgas Dzeltenā kora vadītājs.

Turklāt viņš ir rakstījis dziesmas dažādiem Latvijas māksliniekiem, kā arī bijis mūzikas autors teātra izrādēm “Pepija” un “Superdetektīvs Blumkvists”. 2008. gadā Arnis Mednis atvēra džeza klubu Rīgā. Par savu ieguldījumu Latvijas mūzikas ainavā viņš ir saņēmis Lielo mūzikas balvu.

2011. gadā Mednis atsāka aktīvi darboties mūzikā, dibinot divus jaunus projektus. Turklāt viņš bija arī viens no 2010. gada Muzikālās bankas žūrijas locekļiem. Kopumā Arnis Mednis ir izdevis sešus studijas albumus, apliecinot savu daudzveidību un talantu mūzikas jomā.

 

Viens no visuzrunājošākajiem brīžiem “Zelta mikrofona” ceremonijā bija leģendārās grupas “Odis” uzstāšanās, kurā uz skatuves bija arī grupas līderis Arnis Mednis. Pēc pārciestās sli**bas Mednis vairs nedzied, taču vislielākie aplausi bija veltīti tieši viņam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pirms 13 gadiem Arņa Medņa dzīve sagriezās kājām gaisā, kad viņš pārcieta in**ltu, kas atstāja smagas sekas. Viņš vairs nedzied, bet mūzika joprojām ir nozīmīga viņa dzīvē. Piektdienas vakarā bijušais “Odis” solists bija pie taustiņiem, un vislielākie aplausi zālē skanēja tieši viņam. Šie aplausi stiprināja mūziķa pārliecību, ka ir iespējams atdzīvināt “Odis” kādreizējo spožumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment