Jaunumi Arņa Medņa dzīvē! Kā tagad jūtas leģendārais mūziķis?

Lai gan pārciesta sl**ība un daļēja ķermeņa par**īze ir atstājusi sekas, Arnis pašlaik ir savā labākajā formā, pateicoties uzcītīgam darbam un lielam gribasspēkam. Lai gan viņa pārvietošanās prasa lielāku piepūli un viņam prasa ilgāku laiku nokļūt līdz ārdurvīm, Arnis nezaudē motivāciju. Viņš ir gatavs sarunāties ar citiem pasākuma dalībniekiem, taču neatrāda interesi par palīdzības piedāvājumiem. Arnis ir apņēmīgs pats tikt galā ar visu. Pat pirmsceļošanās uz pasākuma dalībnieku ballīti naktsklubā viņš apsvēra iespēju, bet tad ar smaidu izlēma:

 

«Esmu šovakar izdzēris jau divas pudeles rabarberu limonādes. Man laikam pietiks.»

 

Kad viņam tika uzdots, kā viņam pašlaik klājas, Mednis žurnālam “Privātā Dzīve” atbildēja: “Teikšu godīgi, man viss ir normas robežās. Studija ir mājās, un tas ir ļoti ērti. Tur es ik pa laikam kaut ko daru. Ja tā padomā, mana dzīve nemaz tik ļoti nav mainījusies. Arī senāk tas dziedātāja darbs bija tikai kādi 30 procenti no manas radošās darbības. Vienkārši tā vienmēr ir bijusi redzamā puse, jo dziedātājus taču rāda pa televizoru.”

Arnis nesūdzas par dzīvi, bet ir gatavs darīt visu, lai turpinātu būt mūzikā. “Es sāku savu karjeru kā taustiņnieks “Odis” grupā, un kā taustiņnieks arī beigšu. Aplis būs noslēdzies,” pēc uzstāšanās ceremonijā pauž mūziķis. “Ceru, ka bija labi. Ņemot vērā, ka mēs uz skatuves kā grupa “Odis” nebijām tikušies 35 gadus, skanēja diezgan normāli. Tā kā

atsākam darboties, un jau vasarā dosimies pie klausītājiem

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

“Kopā ar mums būs Intars Busulis un Normunds Rutulis,” paziņoja Arnis. Viņš minēja arī grandiozu projektu – vairāki populāri mūziķi esot uzrunāti, lai iedziedātu viņa hitu “Radio, radio” atkārtoti Arņa studijā. Tas plānots jau šajā pavasarī.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment