Jaunumi Brūsa Vilisa dzīvē – tās nav labas ziņas

Brūss Viliss ir slavens amerikāņu aktieris, kura dzimšanas datums ir 1955. gadā. Viņš ir ieguvis plašu atpazīstamību un popularitāti par savu lomu dažādās filmās, it īpaši par tēliem tādās darbās kā “Die Hard” franšīze, kur viņš spēlē galveno lomu policijas ierēdnī Darvu Mekkleina.

Brūss Viliss ir pazīstams arī ar dažām citām ievērojamām lomām filmās, piemēram, “Pulp Fiction,” “The Sixth Sense,” “Unbreakable,” “Armageddon” un citās.

Seriāla “Aģentūra Mēnessgaisma” (Moonlighting) veidotājs Glens Gordons Kerons apgalvo, ka Holivudas aktieris Brūss Viliss (68) ir zaudējis spēju runāt.

 

Kerons jaunākajā intervijā atklāj, ka “visas šīs valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, bet, tomēr, viņš vēl aizvien ir Brūss”.

 

 

Režisors teica: “Lieta, kas padara to tik satriecošu, ir tā, ka, ja jūs kādreiz esat pavadījis laiku kopā ar Brūsu Vilisu, nav neviena, kuram būtu vairāk dzīvesprieka kā viņam. Viņš mīlēja dzīvi un… vienkārši dievināja katru rītu mosties un censties dzīvot pilnvērtīgi.”

 

Režisors pašlaik uzskata, ka aktieris ir zaudējis dzīvē dzīvesprieku.

 

Līdzīgi viņam tika jautāts, vai aktieris pazīst režisoru. Aktieris atbildēja: “Man ir sajūta, ka pirmajās trīs minūtēs viņš saprot, kas es esmu.”

“Viņš nerunā; viņš bija aizrautīgs lasītājs agrāk — viņš nevēlējās, lai kāds par to zinātu —, bet tagad viņš vairs nelasa. Visas šīs valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, bet tomēr viņš joprojām ir Brūss. Kad jūs esat kopā ar viņu, jūs zināt, ka viņš ir Brūss, un jūs jūtat pateicību, ka viņš ir šeit,” norāda Kerons.

 

Vilisam, kurš piedalījies tik populārās filmās kā “Cietais rieksts” un “Lubene”, savu karjeru uzsāka 80. gadu vidū pagājušā gadsimta. Šajā laikā viņš bija apbalvots ar “Zelta globusu” un divām “Emmy” balvām.

Viņa ģimene paziņoja pērn martā, ka aktieris beidz savu karjeru problēmu dēļ.  

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment