Pagatavošana:
Saputo olu baltumus līdz stingrām putām. Citā bļodā saputojiet augu eļļu un sviestu. Trešajā bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas.
Pārslēdziet mikseri uz zemu ātrumu un pievienojiet miltu maisījumu sviesta maisījumam. Tad pievienojiet kefīru, ūdeni un krāsvielu. Ja izmantojat pulverveida krāsvielu, atšķaidiet to divās ēdamkarotēs ūdens, kas uzskaitītas sastāvdaļās.
Nedaudz palieliniet ātrumu un saputojiet līdz gludai masai. Atkal samaziniet ātrumu un ievietojiet saputotos olu baltumus.
Cepšanas formu ietaukot ar eļļu un pārkaisīt ar miltiem. Ielej mīklu cepamajā formā un izlīdzini to. Cep biskvītu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā.
Atdzesē līdz galam, ietin plēvē un uz nakti ievieto ledusskapī.
Lai pagatavotu krēmu, saputojiet saldo krējumu, pievienojiet cukuru un krēmsieru.
Biskvītu sagriež mazākās daļā, apsmērē ar krēmu, atstāj ledusskapī uz stundu un pasniedz.
Tevi noteikti interesēs
- Es vairs neizmantoju eļļu, lai izceptu bekonu: kāds pieredzējis šefpavārs man atklāja vienu pavisam ikdienišķu sastāvdaļu izcilam rezultātam
- Sinoptiķu prognoze svētkiem: Ziemassvētkos gaidāms gan lietus, gan sniegs, bet drīz pēc tiem – kārtīgi ziemas mīnusi
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- “Jāpauž skaidra latviskā nostāja”: Rīgas dome pieņem jaunu lēmumu, kas stāsies spēkā jau šogad
- Astrologi nosauc 4 zodiaka zīmes, kurām pēc Ziemas Saulgriežiem 21. decembrī sāksies pilnīgi jauns dzīves posms
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī










