Pagatavošana:
Saputo olu baltumus līdz stingrām putām. Citā bļodā saputojiet augu eļļu un sviestu. Trešajā bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas.
Pārslēdziet mikseri uz zemu ātrumu un pievienojiet miltu maisījumu sviesta maisījumam. Tad pievienojiet kefīru, ūdeni un krāsvielu. Ja izmantojat pulverveida krāsvielu, atšķaidiet to divās ēdamkarotēs ūdens, kas uzskaitītas sastāvdaļās.
Nedaudz palieliniet ātrumu un saputojiet līdz gludai masai. Atkal samaziniet ātrumu un ievietojiet saputotos olu baltumus.
Cepšanas formu ietaukot ar eļļu un pārkaisīt ar miltiem. Ielej mīklu cepamajā formā un izlīdzini to. Cep biskvītu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā.
Atdzesē līdz galam, ietin plēvē un uz nakti ievieto ledusskapī.
Lai pagatavotu krēmu, saputojiet saldo krējumu, pievienojiet cukuru un krēmsieru.
Biskvītu sagriež mazākās daļā, apsmērē ar krēmu, atstāj ledusskapī uz stundu un pasniedz.
Tevi noteikti interesēs
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt
- Amerikāņu vīrs izrādījās nevis sapnis, bet gan sistēma ar instrukcijām: latviete Ilze atklāj kas nogāja greizi attiecībās
- Meteorologi atjaunina laika prognozi pēdējam rudens mēnesim: ”Novembra vidu būs drausmīgs”
- Esmu bijusi precējusies ar latvieti un somu – tagad es droši zinu, kurš ir labāks un atklāšu jums to
- “5. novembrī gaidāmi rekordi”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar precīzu šīs nedēļas laika prognozi
- Kāpēc kaķis pēkšņi vairs neguļ kopā ar saimnieku









