“Jebkurš tā var!” – pāris atklāj kā var ceļot apkārt pasaulei tikpat kā bez naudas

Ceļojošais Instagram pāris atklāj kā arī tu vari ceļot, netērējot milzu naudu:

  • atrodi sezonālo darbu – šāds darbs ļauj pastrādāt sezonu, ar garantiju (ja esi labs darbinieks), ka tev būs darbs nākamgad. Ar sezonālā darba palīdzību, tu varēsi nopelnīt pietiekami (ja mēģināsi ekonomēt ikdienā), lai uzsāktu savu ceļojumu.
  • pavadi laiku darot lietas, kuras nemaksā naudu – iedzeršana ar draugiem nedēļas nogalēs pēc šī pāra domām ir ātrākais veids kā iztērēt visus iekrājumus. Viņi tā vietā, piemēram, iesaka doties pastaigās pa pludmali, mežu vai parku.
  • pavadi brīvo laiku darot lietas, kuras tev patīk darīt un kuras potenciāli var būt ienesīgas – ja spēj attīstīt iemaņas, par kurām cilvēki ir gatavi maksāt, lai tas nav jādara pašiem, tad pēc šī pāra domām, tas ir tiešs ceļš uz papildu ienākumiem. Iespējams savas prasmes arī vari pielietot ceļošanas laikā! Šim pārim, piemēram, viņu fotografēšanas māksla ir kļuvusi par labu ienākumu avotu.
  • gatavo mājās – ietaupīsi naudu un tavs ķermenis būs veselīgs.
  • esi minimālists – ņem līdzi tikai tik daudz mantu, lai tu būtu pārliecināts, ka spēsi to nest sev līdzi, ja nepieciešams. Iemācies ņemt sev līdzi tikai pašu svarīgāko – ja sāksi to darīt ar mantām, tad arī tavs prāts kļūs mazāk noslogots ar materiālām lietām.
  • ceļot ir daudz lētāk kā dzīvot “9:00-17:00” dzīvesveidu – ikdienas dzīve pēc šī pāra domām, ir daudz dārgāka kā ceļošana, jo tev ceļojot nav tādas pozīcijas kā ikmēneša īre+komunālie maksājumi, u.c. mājsaimniecības izdevumi. “Bez šiem izdevumiem būsi pārsteigts cik daudz naudas tev paliks pāri”, piemetina Džeiks.

Lasi vēl: 10 ceļojumi, kuros reizi dzīvē būtu jādodas ikvienam! Sāc jau šogad!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment