Jums nepatīk skāba hurma? 6 forši triki, kā šos augļus padarīt saldus

Lietojiet karstu ūdeni

Izmantojot karstā ūdens metodi, hurmu uz īsu brīdi iegremdē karstā ūdenī, lai noārdītu tanīnus. Uzkarsē katliņu ar ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam noņem no karstuma un iegremdē hurmu karstā ūdenī uz 5-10 sekundēm. Pirms lietošanas izņemiet to no ūdens un ļaujiet atdzist.

Uzkarsē augļus mikroviļņu krāsnī

Ielieciet hurmu traukā un ievietojiet to mikroviļņu krāsnī uz 30-60 sekundēm. Šī metode palīdz noārdīt tanīnus un mīkstina augļus.

Ielieciet augļus saldētavā

Uz dažām stundām ievietojiet hurmu saldētavā, lai tanīni sadalītos. Pirms lietošanas izņemiet un ļaujiet tam pilnībā atkust.

Aplejiet augļus ar citrona sulu.

Sagrieziet hurmu nelielos gabaliņos un katru no tiem ieberzējiet citrona sulā, pēc tam pirms lietošanas ļaujiet tiem dažas minūtes nostāvēties. Tas neitralizēs tanīnus.

 

Leave a Comment