“Jums pat nav jāberž” – 5 minūtes, un plīts virsmu slēdži ir mirdzoši tīri. Lūk, vienkāršs triks

Cik kaitinoši dažkārt var būt plīts tīrīšana pēc katra gatavošanas procesa. Nedaudz izlija, nedaudz piedega – tas ir viss, tie jau ir netīrumi! Laika gaitā tauki un pārtikas atliekas pārvēršas par raupju, iesakņojušos pārklājumu. Šodien es jums parādīšu brīnišķīgu triku.

Lai process būtu atbildīgs, mums būs nepieciešams:

Dziļa bļoda;

Soda – 1 ēdamkarote;

Glicerīns – 1 ēd.k;

Alkohols – 1,5 vai 2 lielas karotes;

suku vai zobu birstīti;

Tīra drāniņa.

Sāksim!

Līdzeklis vai drīzāk maisījums, ko es jums piedāvāju, ir no tautas padomu kategorijas. Es ļoti cienu tautas gudrības un mājās bieži izmantoju visādus padomus un dzīves viltību. Tas ir budžetam draudzīgs, par pieņemamu cenu un efektīvs. Un iespaidīgi, starp citu.

Vispirms ņemsim darba bļodu. Jebkurš jums ērts. Man ir plastmasas, viegls. Es to izmantoju tieši šādām procedūrām.

Es izmantoju šo produktu ne tikai plīts tīrīšanai. Grūti tīrāmās vietas ledusskapī un spoguļi saka paldies, spīdot tīrībā. Lietoju arī tīrot logus. Darbojas lieliski!

1. Traukos ieber cepamo sodu. Ja jums ir tikai plīts, tad deva ir tāda, kā norādīts receptē. Ja plānojat apstrādāt kaut ko citu, ir iespējams vairāk.

2. Turp arī sūtam glicerīnu.

Lasi vēl: Gardums visai ģimenei, ērkšķogas ziemai: ogas kā svaigas, ne vārītas, ne saldētas

3. Pievienoju spirtu.

4. Rūpīgi samaisiet.

🖇️ Var izmantot birsti, vai arī lieku zobu birsti. Man personīgi šiem nolūkiem ir īpaša, ērta birste ar labu rokturi.

5. Uzklājiet maisījumu uz plīts. Uz visām tām vietām, kuras nolēmāt noberzt. Ja jums ir noņemami rokturi, jums ir paveicies. Mana plīts nav noņemama, tāpēc uzklāju maisījumu, cenšoties nokļūt pēc iespējas dziļāk zem slēdžiem.

6. Atstāt iesūkties 15 vai 20 minūtes.

7. Pēc tam paņemiet drānu vai sūkli un vienkārši nomazgājiet rokturus. Nav nepieciešams jaukt. Tāda sajūta, ka mēs noslaukām eļļu – ātri un viegli.

Lasi vēl: Marinēti kartupeļi burkās: ko tādu jūs vēl nebūsiet ēduši- garšīga uzkoda

Kopumā – iesaku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment