Jupiters retrogrādā: negaidīti pārsteigumi trim zvaigznāju zīmēm līdz 2025. gada februārim

Jupiters, kas šajā fāzē iegāja 9. oktobrī un paliks tur līdz 2025. gada februārim, gatavo lielas izmaiņas trim zvaigžņu zīmēm.

Šīs planētas enerģija, pēc ekspertu domām, var ļoti ietekmēt šo cilvēku dzīvi, liekot viņiem pārskatīt vecos uzskatus, mainīt plānus un meklēt jaunus ceļus sevis attīstīšanai. Tomēr Jupitera retrogrāds nereti sagādā ne tikai grūtības, bet arī negaidītas iespējas, kas var nest ilgi gaidītos rezultātus.

Vēzis

Vēžiem šis periods būs spēku pārbaudes laiks. Jupiters viņiem radīs virkni izmaiņu, kas var šķist mulsinošas un haotiskas. Sākotnēji var būt dezorientācijas sajūta, taču tā ir īslaicīga. Retro-Jupiters mudina pārskatīt dzīves attieksmi, atbrīvoties no vecām sūdzībām un sākt jaunu posmu.

Taču tas būs iespējams tikai ar aktīvām zīmes pārstāvju pūlēm. Pacietība un neatlaidība ne tikai palīdzēs pārvarēt izaicinājumus, bet arī noteiks nepieciešamo tempu nākotnei.

Svari

Svariem retrogrāds Jupiters sola dzīvi mainošas pārmaiņas, lai gan tās ne vienmēr var attaisnot cerības. Svarīgi projekti vai notikumi var nenotikt pēc plāna, taču tam nevajadzētu būt biedējošam. Laiks līdz februārim ir dziļas iekšējas izaugsmes un vērtību pārskatīšanas laiks.

Eksperti skaidri norāda, ka Jupiters savā retrogrādā fāzē palīdz Svariem atrast jaunus risinājumus un paver negaidītas iespējas.

Šatunova atraitne rīkojās pret sava mūžība aizgajušā vīra gribu, pārkāpjot viņa galveno noteikumu

Galvenais ir nesasteigt lietas un ļaut tām izvērsties dabiski, uzticoties procesam.

Strēlnieks

Strēlniekam Jupiters retrogrādā kļūst par palēnināšanās un atsāknēšanas periodu. Šī zīme, kas pieradusi pie strauja dzīves ritma, nereti cenšas paredzēt nākotni un plānot turpmākajiem gadiem. Taču turpmākajās nedēļās viņiem jākoncentrējas uz atpūtu un iekšējo līdzsvaru.

Pēc pauzes fāzes Strēlnieka dzīve kļūs dinamiska un pārsteigumiem piepildīta. Pārmaiņas, ko nesīs Jupiters, būs pēkšņas, taču, pēc ekspertu domām, tās nāks par labu. Panākumi nāks tiem, kas pieņems neizbēgamību un ļaus notikumiem ritēt savu gaitu.

Neskatoties uz visām intrigām un solījumiem, ir svarīgi atcerēties, ka astroloģija ir joma, kas daudzu zinātnieku vidū joprojām izraisa skepsi.

Lasi vēl: Biezpiena paciņa, divi kartupeļi un galarezultātā pirkstus aplaizīsi; Ātri un viegla recepte

Ticēt vai nē planētu prognozēm ir katra paša izvēle.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment