Jurija Šatunova dēlam jau 17 gadi un viņš ir līdzīgs tēvam; aplūkosim kā viņš izskatās tagad

Interesanti, ka Svetlana iepazīšanās brīdī pat nezināja, ka Jurijs ir slavens dziedātājs, kas, iespējams, arī bija viens no viņu savstarpējo simpātiju iemesliem.

2007. gadā Jurijs bildināja Svetlanu, un viņa piekrita kļūt par viņa sievu. Tā sākās jauna nodaļa Šatunova dzīvē. Drīz viņiem piedzima dēls Deniss un dažus gadus vēlāk meita Estella.

Jurijs bija priekšzīmīgs tēvs un vīrs, kas veltīja teju visu savai ģimenei. Viens no “Laskovij mai” bijušajiem dalībniekiem, Andrejs Razins, kļuva par Denisa krusttēvu, lai gan Jurijs vēlāk šo izvēli nožēloja konflikta ar Razinu dēļ, kas ilga līdz pat pēdējiem dziedātāja dzīves gadiem.

Jurijs vienmēr centās pavadīt laiku kopā ar ģimeni un centās nereklamēt savu personīgo dzīvi. Šī iemesla dēļ sociālajos tīklos ilgu laiku bija gandrīz neiespējami atrast viņa ģimenes fotoattēlus.

Tagad Deniss, kurš beidzis vidusskolu Vācijā, ļoti līdzinās savam tēvam. Garais un staltais jauneklis piesaista uzmanību visos publiskajos pasākumos.

Mūzika viņa dzīvē ieņem nozīmīgu vietu, un daudzi uzskata, ka viņš varētu sekot sava slavenā tēva pēdās. Taču pats Deniss vēl nav izlēmis par savu galīgo profesijas izvēli.

Kā šķiet tev – vai Deniss turpinās Jurija Šatunova darbu un saistīs savu dzīvi mūziku un šovbiznesu? Lūdzu, pastāsti komentāros, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment