Līdzeklis, kas ir katrā mājoklī, ļaus iegūt 100% rezultātu.
To var saukt par vissvarīgāko virtuves priekšmetu. Tam jābūt asam, lai jebkurā brīdī varētu viegli sagriezt gaļu vai dārzeņus. Taču pat visdārgākie naži laika gaitā zaudē asumu. Un asināšanas akmens ne vienmēr ir pa rokai. Šādā gadījumā varat izmantot efektīvas tautas metodes.
Nažu pulēšanu var veikt ar katrā mājsaimniecībā pieejamiem līdzekļiem.
Izrādās, ka ar to lieliski tiek galā parasta zobu pasta. Vispirms ir jāapstrādā ar to nazis, tad jāņem pietiekami dziļš vecs šķīvis, jānovieto tā otrādi. Uz tā vienmēr var saskatīt izcilni ar raupjāku malu.
Lasi vēl: Orhidejas ziedēs mēnešiem ilgi: kā izvēlēties pareizo ziedu substrātu
Nelielajā šķīvja padziļinājumā ielejiet nelielu daudzumu etiķa, pievienojiet šķipsniņu sāls un pēc tam uzasiniet nazi kā ar asināmo akmeni.
Ir vēl viena pārbaudīta efektīva metode. Lai to izmantotu, jums būs nepieciešams: glāze ūdens un 2 tējkarotes sāls.
Izšķīdiniet sāli ūdenī, rūpīgi samaisot. Iegremdējiet nazi glāzē ar šķīdumu. Atstājiet to iemērkt uz 30 minūtēm. Ja jums ir asināmais akmens, varat sākt asināt nazi. Ja nav, varat izmantot alternatīvu. Piemēram, lieliski noderēs nagu vīlīte, ko nelietojat. Svarīgi ir tas, ka pēc sālīšanas nazis jānoslauka.